HC Zalău rămâne cu zero puncte după trei etape

HC Zalău amână prima victorie a sezonului, pierzând duminică seara cu scorul de 23 – 28 pe terenul Gloriei Buzău. Ambele echipe erau cu zero puncte înaintea partidei de duminică, iar buzoiencele nu au riscat nimic, evoluând cu multă ambiţie încă din startul jocului. Handbalistele zălăuane au încercat să ţină pasul cu echipa gazdă, dar au reuşit în puţine momente. Buzoiencele şi-au creat un avans liniştitor încă din startul meciului, conducând cu 11 – 2 după primul sfert de oră. La pauză, tabela indica 19 – 11 în favoarea gazdelor, iar în partea secundă, HC Zalău nu a mai reuşit decât să reducă din handicap şi să se apropie la cinci goluri până la final.
În minutul 45, Zalăul a rămas fără Emilija Lazic, care a văzut cartonaşul roşu, acordat destul de uşor, după un fault asupra unei adversare. La nici un minut distanţă, zălăuancele au rămas în numai patru jucătoare de câmp, fiind sancţionat şi Gheorghe Tadici cu o eliminare de două minute pentru proteste. Alexia Niţă a fost cea mai bună marcatoare a Zalăului, cu 7 goluri, iar de la gazde, Marina Alexandra Ilie, cu cinci reuşite.
Una peste alta, Zalăul rămâne fără victorie după trei etape, anunţându-se un sezon extrem de dificil pentru formaţia lui Gheorghe Tadici. În etapa viitoare, formaţia de la poalele Meseşului va întâlni Corona Braşov, meciul fiind programat duminică, de la ora 15, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”.

One Thought to “HC Zalău rămâne cu zero puncte după trei etape”

  1. […] de oră. La pauză, tabela indica 19 – 11 în favoarea gazdelor,… Articolul HC Zalău rămâne cu zero puncte după trei etape apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment