HC Zalău, la Trofeul Maramureşului

Formaţia pregătită de managerul Gheorghe Tadici va participa vineri şi sâmbătă la competiţia pe care anul trecut a câştigat-o în premieră

HC Zalău continuă seria jocurilor de verificare în vederea pregătirii sezonului 2012 – 2013 din Liga Naţională de handbal feminin. Valeria Beşe şi compania vor participa vineri şi sâmbătă la Trofeul Maramureşului, turneu pe care echipa zălăuană l-a câştigat, în premieră, anul trecut, după ce a învins, pe rând, echipele NKSE Bekescsaba (29 – 18), „U” Jolidon Cluj (29 – 26) şi HCM Baia Mare (22 – 21).
„Principalul motiv pentru care jucăm în această vară atâtea meciuri de verificare este faptul că dorim să le dăm posibilitatea jucătoarelor tinere să crească cât mai mult în valoare. A început un nou cinclu olimpic şi am stabilit împreună cu domnul preşedinte Tiberiu Marc să punem accentul pe creştea jucătoarelor care se află sub contract cu noi pe o perioadă de trei – patru ani. La turneul de la Baia Mare participă şi două echipe din Ungaria, cu care noi avem o colaborare bună. De altfel, am şi fost invitaţi la turnee atât la Bekescsaba, cât şi la Debrecen, însă nu am putut onora cu prezenţa deoarece confirmasem în Germania. Nu îmi pare însă deloc rău că am participat la turneul din Germania, pentru că au fost şi trei echipe care vor juca în Liga Campionilor. Pentru noi a fost o competiţie care ne-a adus multe plusuri. Vom merge însă şi în Ungaria, cel mai probabil într-una din lunile noiembrie sau decembrie, când va fi întrerupt campionatul”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.
La ediţia din acest an a Trofeului Maramureş, cea cu numărul 13, vor fi prezente şase echipe: HCM Baia Mare I, HCM Baia Mare II, Elore NKSE Bekescsaba, DVCS Forum Debrecen, HC Zalău şi Universitatea Jolidon Cluj.
Echipa zălăuană va face parte din Grupa B, alături de HCM II Baia Mare şi NKSE Bekescsaba.
HC Zalău va susţine primul meci vineri, de la ora 12:30, împotriva celor de la HCM II Baia Mare, iar de la ora 16:45 va juca împotriva celor de la NKSE Bekescsaba. Turneul va continua sâmbătă, cu meciurile pentru stabilirea locurilor 5 – 6, 3 – 4 şi finala, iar de la ora 14 este programată festivitatea de premiere.
Jucătoarele şi conducerea tehnică a echipei zălăuane vor fi prezente vineri şi sâmbătă la Trofeul
Maramureşului, iar duminică după-amiaza vor lua parte la nunta colegei lor, Ileana Romocean, cea care de 12 ani este asistentul medical al echipei zălăuane.
Programul complet al Trofeului Maramureş: vineri, ora 9, HCM II Baia Mare – NKSE Bekescsaba, ora 10:45 HCM Baia Mare – Universitatea Cluj, ora 12:30 HCM II Baia Mare – HC Zalău, ora 15 „U” Jolidon Cluj – DVCS Debrecen, ora 16:45 HC Zalău – NKSE Bekescsaba, ora 18:30 HCM Baia Mare – DVCS Debrecen; sâmbătă, ora 9 meci pentru locurile 5 – 6, ora 10:45 meci pentru locurile 3 – 4, ora 12:30 finala, ora 14 festivitatea de premiere.

One Thought to “HC Zalău, la Trofeul Maramureşului”

  1. Strategie sanatoasa

    Gandire sanatoasa ! Jucatoare pentru 3-4 ani inseamna continuitate . Iar a creste jucatoare , cand s-a implementat in sportul romanesc MODA mercenariatului , cu jucatori straini de mana a 3 si a4a , in campionate mediocre cel mult la diverse discipline , e o mare si onoranta responsabilitate , dar si o plolitica benefice sportului romanesc . Felicitari clubului HC Zalau pentru strategia de normalitate , de indentitate a echipei in handbalul romanesc ! BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Comment