HC Zalău începe seria turneelor de verificare

Revenită din stagiul de pregătire de la Cheile Grădiştei la finalul săptămânii trecute, HC Zalău începe în această săptămână seria turneelor de verificare, în vederea pregătirii noului sezon al Ligii Naţionale. Echipa pregătită de Gheorghe Tadici va evolua la prima ediţie a Memorialului „Romeo Ilie”, cel care a fost un om extrem de important pentru handbalul buzoian şi pentru clubul Gloria Buzău, unde a fost şi antrenor.

Turneul organizat de Asociaţia Judeţeană de Handbal Buzău, în colaborare cu clubul Gloria Buzău, va debuta vineri, 2 august şi se va încheia o zi mai târziu. Patru echipe vor evolua la acest memorial, alături de Gloria Buzău fiind HC Zalău, Corona Braşov şi Rapid Bucureşti. Vineri, la ora 10 este programat meciul dintre Corona Braşov şi Rapid Bucureşti, iar la ora 12, Zalăul va întâlni echipa locală. În după-amiaza aceleaşi zile, de la ora 17, echipa condusă de Tadici va întâlni Corona Braşov, iar la ora 19:30 este programat ultimul joc al zilei, între Gloria Buzău şi Rapid Bucureşti. Sâmbătă sunt programate ultimele două partide. De la ora 10, HC Zalău va întâlni Rapidul, iar de la ora 12, Gloria Buzău se va duela cu Corona Braşov.

Toate partidele vor avea loc în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău.

La finalul săptămânii viitoare, zălăuancele vor participa la al doilea turneu de pregătire, Memorialul „Mircea Paşek”, organizat de CSM Târgu Jiu, la care vor mai fi prezente CSM Slatina şi CS Minaur Baia Mare.

One Thought to “HC Zalău începe seria turneelor de verificare”

  1. […] cu clubul Gloria Buzău, va debuta vineri, 2 august şi se va încheia… Articolul HC Zalău începe seria turneelor de verificare apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment