HC Zalău, fără victorie la Memorialul „Romeo Ilie” de la Buzău

Prima ediţie a „Memorialului Romeo Ilie” a fost şi primul turneu de verificare din această vară pentru HC Zalău. Alături de formaţia organizatoare, Gloria Buzău şi de echipa condusă de Gheorghe Tadici au mai fost prezente Corona Braşov şi Rapid Bucureşti.

În primul duel, cel cu Gloria Buzău, zălăuancele au cedat cu 25 – 28, după un joc în care echipa lui Tadici a avut şi momente bune. A urmat jocul cu Corona Braşov, pe care HC Zalău a întâlnit-o şi în stagiul de pregătire de la Cheile Grădiştei, formaţia de la poalele Tâmpei impunându-se cu 23 – 19. Ultimul duel a fost cel cu Rapidul, o formaţie mult mai bine cotată, unde diferenţa de valoare a ieşit în evidenţă în mai multe momente, iar scorul final a fost 30 – 24 în favoarea feroviarelor.

În turneul de la Buzău, Gheorghe Tadici nu a putut conta pe internaţionalele de tineret transferate în această vară, Ioana Niţă, Alexia Niţă şi Bianca Vintilă, care participă în această lună cu echipa naţională de tineret la Campionatul Mondial din China.

„Memorialul Romeo Ilie” a fost câştigat de Gloria Buzău, urmată în clasament de Corona Braşov, Rapid Bucureşti şi HC Zalău.

Pentru echipa zălăuană urmează la finalul acestei săptămâni o nouă competiţie de verificare, „Memorialul Mircea Paşek”, organizat de CSM Târgu Jiu, la care vor mai fi prezente CSM Slatina şi CS Minaur Baia Mare.

Leave a Comment