HC Zalău amână prima victorie a sezonului

După duelul dificil din prima etapă, susţinut pe terenul echipei Gloria Bistriţa-Năsăud, HC Zalău a întâlnit duminică o nouă forţă a Ligii Naţionale, de această dată pe teren propriu. Elevele lui Gheorghe Tadici au primit vizita formaţiei HC Dunărea Brăila, în faţa căreia au cedat cu 25 – 40, după ce la pauză, scorul a fost 15 – 21.

Primele zece minute ale meciului au fost echilibrate, după care oaspetele s-au desprins tot mai mult pe tabelă. 10 – 17 arăta tabela în minutul 22, după care Zalăul a avut un moment de revenire,  apropiindu-se la 14 – 17 în minutul 25. Brăilencele au simţit pericolul şi au forţat din nou desprinderea, intrând la pauză cu şase goluri avans. În partea a doua, echipa de la Dunăre s-a desprins şi mai mult pe tabelă, iar în final s-a impus la o diferenţă de 15 goluri.

Emilija Lazic a fost cea mai bună marcatoare a Zalăului, cu nouă reuşite, în timp ce de la oaspete, Karatina Jezic a fost cea mai bună marcatoare, tot cu nouă goluri.

Patru echipe sunt cu zero puncte după primele două etape, printre care şi HC Zalău, care, în etapa viitoare, va întâlni în deplasare Gloria Buzău, o alăt echipă fără niciun punct.

2 Thoughts to “HC Zalău amână prima victorie a sezonului”

  1. […] – 17 arăta tabela în minutul 22, după care Zalăul a avut… Articolul HC Zalău amână prima victorie a sezonului apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Suporter

    Inafara de Balaceanu si Naumenko , celelalte au fost zero ,parca erau baute ! Unele chiar nesimtite in frunte cu Lazici, care a marcat din 7 m scosde colege , dar a marcat la foc automat ,in propria poarta !!!!

Leave a Comment