Fotbalul mic din Sălaj, susţinut şi în acest an de Consiliul Judeţean Sălaj

Reprezentanţii celor 45 de cluburi afiliate la Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Sălaj, au fost prezenţi luni în Sala „Dialoguri europene” a Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, beneficiind şi în acest an de materiale şi articole sportive din partea Consiliului Judeţean Sălaj.

„Știu prin ce dificultăți trec asociațiile care organizează competiții sportive. Mă bucur, însă, că toate aceste provocări nu vă descurajează și că găsiți mereu soluții pentru a depăși obstacolele cu care vă confruntați. Acest parteneriat reprezintă un sprijin pe care comunitatea îl oferă prin intermediul CJ Sălaj. Am încredere că împreună putem face mai mult și că toate eforturile depuse vor da roade, contribuind la succesul copiilor noștri. Vă doresc mult succes!”, a transmis, președintele Consiliului Judeţean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, prezent la eveniment.

„Suntem profund recunoscători pentru sprijinul continuu și generos oferit de Consiliul Județean Sălaj. Această colaborare susținută ne permite să promovăm sportul în rândul copiilor și al tinerilor, să dezvoltăm activitatea fotbalistică în județ și, implicit, să încurajăm performanța sportivă. Materialele și echipamentele achiziționate cu susținerea administrației județene vor contribui semnificativ la pregătirea, în cele mai bune condiții a jucătorilor, precum și la participarea la diverse competiții”, a transmis şi preşedintele AJF Sălaj, Daniel Sabou.

38 de echipe de copii şi juniori, 41 de echipe de seniori din Liga a IV-a şi a V-a, 50 de arbitri şi 20 de observatori din judeţ au primit materiale şi echipamente sportive în valoare de 250.000 de lei, în cadrul proiectului Dezvoltarea activităţii fotbalistice în judeţul Sălaj” implementat cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Sălaj.

2 Thoughts to “Fotbalul mic din Sălaj, susţinut şi în acest an de Consiliul Judeţean Sălaj”

  1. […] Reprezentanţii celor 45 de cluburi afiliate la Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Sălaj, au fost prezenţi luni în Sala „Dialoguri europene” a Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, beneficiind şi în acest an de materiale şi articole sportive din partea Consiliului Judeţean Sălaj. „Știu prin ce dificultăți trec asociațiile care organizează competiții sportive. Mă bucur, însă, că toate aceste provocări nu vă descurajează și că găsiți mereu soluții pentru a depăși obstacolele cu care vă confruntați. Acest parteneriat reprezintă un sprijin pe care comunitatea îl oferă prin intermediul… Citeste mai mult […]

  2. Vasile Nan

    Susține Dinu Iancu fotbalul la copii lui și a PNLiștilor de la școala privată a lui Sabău ! Nesimțire !

Leave a Comment