FK Kraszna (Inter Cizer), la un pas de o performanţă unică pentru fotbalul sălăjean

Echipa de juniori A1 (under 19) a clubului FK Kraszna este o generaţie de excepţie, iar acest lucru s-a demonstrat şi în sezonul anterior, dar mai ales în acest an, când formaţia condusă de Florin Morar a ajuns între cele mai bune patru echipe din ţară la această categorie. Echipa din Crasna, care joacă pentru Inter Cizer în acest campionat, a susţinut săptămâna trecută manşa tur din semifinale, evoluând în deplasare, pe terenul campioanei judeţului Hunedoara – Viitorul Şoimuş. Sălăjenii au cedat cu 0 – 1, la capătul unui meci în care au trimis de două ori mingea în bară şi au mai avut o serie de ocazii importante.

Meciul retur dintre FK Kraszna şi Viitoruş Şoimuş este programat sâmbătă, 22 iunie, de la ora 11, pe Terenul Comunal din Crasna, iar echipa antrenată de Florin Morar poate întoarce rezultatul din tur şi să obţină o performanţă unică pentru fotbalul sălăjean.

„Cel mai important este ca băieţii să fie concentraţi şi motivaţi la ora meciului. Dacă vor evolua la fel ca în ultimele partide, am convingerea că putem întoarce rezultatul din tur şi să obţinem o performanţă istorică pentru fotbalul sălăjean. Întâlnim o echipă bine organizată, cu un joc bun şi va trebui să abordăm jocul cu maximă seriozitate pentru a obţine calificarea în finală. Aşteptăm spectatorii în număr cât mai mare la stadion, fiindcă băieţii au nevoie de susţinerea lor”, ne-a declarat Florin Morar.

Până în prezent, nicio echipă sălăjeană nu a mai jucat finala unui Campionat Naţional. Nici semifinală de Campionat Naţional nu a mai jucat vreo echipă sălăjeană, însă, în 2007, echipa formată din juniorii 1 de la CSS şi FC Zalău au participat la turneul final al Campionatului Naţional, clasându-se pe locul patru din tot atâtea participante, jucându-se după sistemul „fiecare cu fiecare”.

În cealaltă semifinală a Campionatului Naţional rezervat juniorilor A1, Unirea Ruginoasa (Iaşi) a terminat la egalitate, scor 2 – 2 partida de pe teren propriu cu ACS Burduca (Dâmboviţa). Meciul retur este programat tot sâmbătă, de la ora 11, pe terenul echipei dâmboviţene.

 

 

 

2 Thoughts to “FK Kraszna (Inter Cizer), la un pas de o performanţă unică pentru fotbalul sălăjean”

  1. […] Sălăjenii au cedat cu 0 – 1, la capătul unui meci… Articolul FK Kraszna (Inter Cizer), la un pas de o performanţă unică pentru fotbalul sălăjean apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Dorin

    Noi stiam ca-i FK Crasna, si noi iubim Crasna, din toate punctele de veder.

Leave a Comment