Final de vacanţă pentru handbalistele de HC Zalău

Vacanţa de vară a fost una destul de scurtă pentru handbalistele de la HC Zalău. După puţin mai bine de o lună de pauză, echipa antrenorului Gheorghe Tadici, reales de curând pntru a patra oară în funcţia de selecţioner al naţionale de senioare, jucătoarele de la HC Zalău îşi vor relua antrenamentele în vederea pregătirii sezonului 2012 – 2013. Mâine este programată vizita medicală, la Policlinica „Salvosan”, după care Ciuciulete şi compania vor pleca într-un stagiu de pregătire la mare. Managerul Gheorghe Tadici ne-a dezvăluit că după cantonamentul de la malul mării, care se va încheia în 20 iulie, va urma un nou stagiu de şapte zile la Cheile Grădiştei, staţiune cu care jucătoarele de la HC Zalău sunt deja familiarizate.

După revenirea la Zalău, programată pe data de 28 iulie, jucătoarele antrenate de Tadici vor continua pregătirea pe plan local, cu un semicantonament în care vor efectua antrenamente la Stadionul Municipal din Zalău şi pe Muntele Meseş.
Luna august va fi dedicată aproape în totalitate jocurilor de verificare.
Din lotul care va face deplasarea în cantonamentul de pe litoral vor face parte 17 jucătoare, însă managerul Gheorghe Tadici intenţionează să promoveze din toamnă şi câteva junioare de la CSS Zalău, care vor avea dublă legitimare.
Acţionarii echipei HC Zalău: Consiliul Judeţean Sălaj, Primăria şi Consiliul Local Zalău, Inserco. Colaboratori: Vidalis Holding, Ady Com, Centogroup, Brilliant Plaza, Hanul Drumeţilor, Total AS, Salvosan Ciobanca, Accent, SC SCT Invest SRL, Magazin Sălăjean.

Leave a Comment