Final de stagiu cu turneu la Braşov

Cantonamentul efectuat în această săptămână de HC Zalău la Cheile Grădiştei se va încheia cu un turneu de verificare la Braşov, programat sâmbătă şi duminică. Memorialul „Dumitru Popescu Colibaş” va aduna la sart patru echipe, pe lângă formaţia zălăuană urmând să mai participe echipa gazdă, Corona Braşov, HCA Sebeş şi Danubius Galaţi. „Fetele au acumulat o stare de oboseală, ceea ce era şi normal având în vedere că au efectuat zilnic două antrenamente fizice plus unul de forţă. Noi urmărim în această perioadă evoluţia pregătirii nu rezultatele din amicale. Chiar m-am gândit ca la turneul de la Braşov să le dau posibilitatea să evolueze mai mult jucătoarelor tinere”, ne-a afirmat managerul Gheorghe Tadici.
Turneul de la Braşov va debuta sâmbătă, la ora 9:30, cu jocul dintre Corona Braşov şi HCA Sebeş, echipa zălăuană evoluând de la ora 11:30 împotriva celor de la Danubius Galaţi. Al doilea meci al zilei pentru formaţia managerului Tadici este programat la ora 18, adversară fiind HCA Sebeş.
Memorialul „Dumitru Popescu Colibaş” se va încheia duminică, odată cu finalul partidei dintre Corona Braşov şi HC Zalău, programat la ora 11:30.

Programul Memorialului „Dumitru Popescu Colibaş”:
sâmbătă, 22.12.2012:
ora 9:30, Corona Braşov – HCA Sebeş
ora 11:30, HC Zalău – Danubius Galaţi
ora 16, Corona Braşov – Danubius Galaţi
ora 18, HC Zalău – HCA Sebeş
duminică, 23.12.2012:
ora 9:30, Danubius Galaţi – HCA Sebeş
ora 11:30, Corona Braşov – HC Zalău

Leave a Comment