FC Zalău şi-a prezentat achiziţiile pentru retur

Cu 24 de ore înaintea debutului în returul Ligii a III-a, conducerea clubului FC Zalău a organizat o conferinţă de presă în care au fost prezentate achiziţiile din această iarnă. La întâlnirea cu mass-media locală a fost prezent preşedintele Ioan Morar, antrenorul principal, Constantin Olariu şi jucătorii Lucian Todea, Daniel Celea, Radu Ungurianu şi Beniamin Boka.

„Echipa din Sibiu a făcut câteva achiziţii importante în această iarnă, dar şi noi avem un lot destul de valoros şi intrăm cu şanse reale în lupta pentru promovare. Am efectuat patru transferuri în această iarnă, intenţionam să mai aducem doi jucători, dar bugetul nu ne-a permis acest lucru. Sper să facem o figură frumoasă atât la meciul cu FC Sibiu, cât şi în celelalte partide din retur”, a declarat preşedintele Ioan Morar.
„Băieţii care sunt alături de noi sunt noile transferuri. Pot spune că au fost acoperite posturile deficitare şi sperăm să facem o figură frumoasă până la finalul returului”, a afirmat şi antrenorul Olariu.
„Mă bucur că am ajuns la această echipă, fiindcă este un proiect frumos. Obiectivul meu este de a ajuta echipa cât mai mult în partea a doua a campionatului, iar la final să obţinem promovarea în Liga a II-a”, a afirmat orădeanul Beniamin Boca.
„Îmi doresc foarte mult că joc cât mai bine la această echipă şi să promovez cu FC Zalău în Liga a II-a la finalul returului. Promovarea este un obiectiv în care credem cu toţii”, a declarat Radu Ungurianu.
La fel de încrezător s-a arătat şi colegul său Daniel Celea, un jucător transferat tot de la UTA Arad. „Va fi un meci extrem de greu în prima etapă, dar sper să avem o evoluţie bună pe tot parcursul jocului, iar la final să ieşim învingători de pe teren. Suntem un grup unit şi vom face tot ce depinde de noi pentru a obţine rezultate cât mai bune”.
„Aş vrea să le mulţumesc persoanelor din conducere, care şi-au dorit mult să vin la această echipă. Voi face tot ce depinde de mine pentru a nu dezamăgi. Vom debuta în retur în faţa unei echipe foarte bune, dar cred că putem face un joc frumos şi să obţinem primele trei puncte din retur. Sper să vină cât mai mulţi spectatori la meci, fiindcă avem nevoie de susţinerea lor”, a precizat Lucian Todea.
FC Zalău va susţine în această după-amiază primul meci din retur, urmând să întâlnească liderul, FC Sibiu. Partida este programată la ora 15, pe Stadionul Municipal.

Leave a Comment