FC Zalău câştigă la Târgu Mureş şi încheie turul pe podium

Pe un teren acoperit în mare parte cu zăpadă, FC Zalău a reuşit să obţină vineri după-amiaza a noua victorie a sezonului, câştigând cu 2 – 1 duelul susţinut în deplasare, împotriva echipei ASA II Târgu Mureş. FC Zalău a dominat clar jocul în prima jumătate de oră, iar scorul a fost deschis în minutul 12, prin Florin Istrate, care l-a învins pe portarul gazdelor cu un şut din marginea careului. ASA II Târgu Mureş a avut şansa de a restabili egalitatea în minutul 32, în urma unui contraatac, dar suprafaţa de joc le-a pus probleme la finalizare târgmureşenilor. Cu cinci minute înainte de finalul primei părţi, gazdele au trimis mingea în bara laterală, în urma unei lovituri libere executate în faţa porţii zălăuane.
Partea a doua a fost mai echilibrată, cu câteva faze importante la ambele porţi.
Târgu Mureş II a restabilit egalitatea în minutul 61, prin Claudiu Petriş, care l-a învins pe portarul Băican cu un şut la colţul scurt, din interiorul careului. Speranţele gazdelor au durat doar două minute, deoarece căpitanul Zalăului, Raul Stanciu, a înscris în minutul 63 pentru 2 – 1.
În urma acestui succes, FC Zalău a acumulat 29 de puncte şi a urcat pe poziţia secundă în clasament cel puţin până sâmbătă, când este programat duelul dintre AFC Comuna Recea şi Gaz Metan II Mediaş.
FC Zalău: Claudiu Băican, Grigore Turda, Paul, Mateciuc, Cristian Bucur, Ionuţ Ţârlea, Gabriel Coţi, Raul Stanciu, Alberto Vălimăreanu (min. 68, Marius Hosu), Alexandru Maria (min. 68, Sergiu Bercean), Florin Istrate (min. 90, Alexandru Pop) şi Cristian Tăbârţă. Antrenori: Constantin Olariu (principal) şi Cristian Oros (secund)

One Thought to “FC Zalău câştigă la Târgu Mureş şi încheie turul pe podium”

  1. Anonim

    E foarte bine ca baieti de la fc zalau au batut si incheie turul pe podium si ai o vacanta linistita multa bafta in retur sa aiba rezultate favorabile si pozitive

Leave a Comment