FC Zalău a rămas fără trei jucători importanţi

„Avem cel mai bun atac din ultimii ani”, aveau să precizeze în iarnă oficialii clubului FC Zalău, după transferurile jucătorilor Adrian Marinaş, de la Olimpia Satu Mare şi Andrei Sulea, care a evoluat la Minerul Lupeni înainte să ajungă la formaţia de sub Meseş. Începutul returului a fost promiţător, însă, rezultatele pozitive au fost tot mai rare odată cu trecerea timpului, iar în play-out, evoluţia echipei a fost chiar jenantă, FC Zalău obţinând doar două victorii.

Încrezător la începutul returului, preşedintele Ioan Morar s-a arătat dezamăgit la finalul sezonului de evoluţia jucătorilor transferaţi în iarnă. „Nu sunt deloc mulţumit de randamentul jucătorilor aduşi în iarnă de la Satu Mare, dar nici de Daniel Bogman. Singurul jucător dintre cei transferaţi de care sunt mulţumit este Andrei Sulea, pe care sper să-l putem avea în lot şi în sezonul următor. Sper să beneficiem de un buget care să ne dea posibilitatea să ne facem o echipă competitivă, cu care să terminăm pe unul dintre primele patru locuri”, ne-a declarat oficialul zălăuan.
Împrumutat de Olimpia Satu Mare pentru o perioadă de şase luni la FC Zalău, atacantul Adrian Marinaş a evoluat doar în primul meci din play-out, cel de pe teren propriu cu Unirea Dej, în care a suferit o accidentare la picior, nemaiputând evolua până la finalul campionatului. De la gruparea sătmăreană a fost adus sub formă de împrumut şi Cristian Molnar, plecând şi acesta de la echipa zălăuană odată cu încheierea campionatului.
FC Zalău ar putea rămâne în această vară fără alţi doi fotbalişti importanţi, portarul Cristian Man şi fundaşul Viorel Ionaşcu, care se află în pregătire cu formaţia din Liga I, FC Botoşani.

Leave a Comment