Exclusiv: Peter Nagy a semnat cu Remat Zalău

Cel mai bun stranier din campionatul României se întoarce luna viitoare la tripla campioană Remat Zalău

Deşi a ajuns în această vară la o înţelegere cu formaţia franceză Volley Club Montpellier, universalul maghiar Peter Nagy, desemnat în sezonul trecut cel mai bun stranier din campionatul României, va reveni luna viitoare la tripla campioană Remat Zalău. „Pepe” a suferit în această vară o accidentare la spate, iar oficialii clubului francez au renunţat la serviciile sale, neavând siguranţa că jucătorul va fi refăcut complet într-o perioadă scurtă de timp. Conducerea campioanei Remat nu a stat cu mâinile-n sân, contactându-l la scurt timp pe jucător, pentru a-i propune o revenire la echipa zălăuană. Având în vedere că voleibalistul maghiar s-a simţit foarte bine la Zalău, negocierile nu au durat mult timp, iar săptămâna trecută, voleibalistul a semnat un contract valabil pe o perioadă de un sezon cu Remat Zalău. „Am semnat deja cu Pepe, iar luna viitoare, cel târziu în data de 15, se va alătura echipei. A terminat tratamentul în Ungaria şi acum se află în Polonia, unde continuă recuperarea sub supravegherea unui preparator fizic. Nagy va ajunge la Zalău în 15 octombrie sau, dacă recuperarea decurge foarte bine, ar putea ajunge chiar la începutul lunii”, ne-a declarat directorul executiv al Rematului, Marcel Doru Ţârle.
Peter Nagy a evoluat două sezoane la Remat Zalău, cu care a câştigat de două ori campionatul şi o dată Cupa României.
Înainte de a fi transferat la Remat Zalău, voleibalistul maghiar a mai evoluat la Kecskemet (Ungaria), la campioana Germaniei, VfB Friedrichshafen (2004-2007), la Prisma Taranto (Italia, A1, 2007-2008), la Canadiens Mantova (Italia, A2, 2008-2009) şi la hotVolleys Viena (Austria, 2009-2010). Cu VfB Friedrichshafen, Nagy a câştigat în 2007 Liga Campionilor.

One Thought to “Exclusiv: Peter Nagy a semnat cu Remat Zalău”

  1. Anonim

    Super. Cea mai buna stire care am citit-o in ziar luna asta. Sa icneapa campionatul, sa vedem baietii la treaba. Hai Remat !

Leave a Comment