Exclusiv: FC Zalău îl pierde pe fundaşul Dragoş Surducan

Problemele din linia defensivă a echipei FC Zalău se accentuează. După ce l-a pierdut în această vară pe căpitanul Cosmin Cosma, care a ales să plece, din nou, la muncă în Anglia, formaţia zălăuană mai pierde un fundaş, pe Dragoş Surducan. „Surducan şi-a găsit un post de profesor aproape de casă şi ne-a spus că pentru el este mai important să lucreze în învăţământ, decât să joace fotbal”, ne-a explicat preşedintele clubului FC Zalău, Ioan Morar.

Dragoş Surducan a fost transferat la FC Zalău în vara anului trecut, de la Corona Braşov, echipă care a promovat în Liga a II-a la finalul sezonului 2012 – 2013. Surducan va fi profesor de sport într-o localitate de lângă Braşov, dar va juca şi fotbal, la o echipă din Liga a IV-a, unde se pare că va avea celaşi salariu ca la FC Zalău.

În altă ordine de idei, FC Zalău va susţine miercuri, de la ora 17:30, meciul din faza a III-a a Cupei României, în faţa celor de la Câmpia Turzii. După ce a eliminat în faza a II-a formaţia din Liga a IV-a maramureşeană, FC Viorel Mateianu, clubul zălăuan nu mai pare dispus să continue aventura în această competiţie, urmând să se prezinte laa meciul cu Seso Câmpia Turzii doar cu juniorii.

One Thought to “Exclusiv: FC Zalău îl pierde pe fundaşul Dragoş Surducan”

  1. Anonim

    sa dea domnul sa ramina fara echipa
    daca si-a dat afara jucatori locali si nu a pus baza pe juniori

Leave a Comment