Eșec pentru SCM Zalău în ultima verificare dinaintea barajului

SCM Zalău a câștigat Seria a X-a din Liga a III-a de fotbal și va evolua la barajul pentru promovarea în Liga a II-a. Zălăuanii au susținut vineri după-amiaza ultimul meci din play-off, evoluând pe terenul formației Crișul Sântandrei, echipă aflată pe ultimul loc în play-off. Cu gândul la meciul din prima manșă a barajului, unde va întâlni Unirea Ungheni, SCM Zalău nu a dat foarte mare importanță jocului de vineri, cedând cu 1 – 2 în fața formației bihorene.

Scorul a fost deschis de fostul jucător al Zalăului, Robert Popescu, în minutul 19, cel care în trecut a evoluat și la juniorii echipei Minerul Șărmășag. În minutul 51, Ioan Hora a majorat avantajul gazdelor, iar golul zălăuanilor a venit în minutul 85, marcator fiind Andrei Micle.

SCM Zalău va susține miercuri, 22 mai, manșa tur din prima fază a barajului pentru promovarea în Liga a II-a, urmând să evolueze pe terenul Unirii Ungheni. În cealaltă semifinală a barajului se duelează Gloria Bistrița-Năsăud – liderul Seriei a IX-a și CSM Sighetu Marmaţiei – ocupanta locului secund din Seria a X-a.

2 Thoughts to “Eșec pentru SCM Zalău în ultima verificare dinaintea barajului”

  1. […] bihorene. Scorul a fost deschis de fostul jucător al Zalăului, Robert… Articolul Eșec pentru SCM Zalău în ultima verificare dinaintea barajului apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Anonim

    Vezi ca Bistrița joaca cu Sighetul

Leave a Comment