Echipa de volei a Zalăului va întâlni Sporting Lisabona în primul tur al Cupei Challenge

La sediul Confederaţiei Europene de Volei a avut loc miercuri după-amiaza tragerea la sorţi pentru partidele din noul sezon al cupelor europene, printre numele prezente pe liste fiind şi SCM Zalău. Formaţia de la poalele Meseşului a obţinut „biletele” pentru cupele europene pe ultima sută de metri, clasându-se pe locul cinci, după ce sezonul regulat l-a încheiat pe locul opt. Echipa de volei a Zalăului revine astfel în cupele europene după o pauză de trei ani, urmând să evolueze în Cupa Challenge.

SCM Zalău va avea adversar puternic încă din primul tur, urmând să întâlnească vicecampioana Portugaliei, Sporting Lisabona, formaţie la care activează jucători din diferite ţări. Sporting Lisabona este şi câştigătoarea Cupei Portugaliei. Primul meci este programat în Portugalia, iar returul, la Zalău, datele celor două dispute nefiind încă stabilite.

 

 

One Thought to “Echipa de volei a Zalăului va întâlni Sporting Lisabona în primul tur al Cupei Challenge”

  1. […] Cupa Challenge. SCM Zalău va avea adversar puternic încă din… Articolul Echipa de volei a Zalăului va întâlni Sporting Lisabona în primul tur al Cupei Challenge apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment