Doi luptători de la CSS Zalău au reprezentat România la Campionatul European

Localitatea Novi Sad din Serbia a găzduit la finele săptămânii trecute ediţia din acest an a Campionatului European de lupte libere rezervat categoriei under 17, eveniment la care au fost prezenţi şi doi sportivi de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău. George Prodan a concurat la categoria 45 de kilograme, în timp ce Nicoleta Paşcalău a evoluat la categoria 40 de kilograme. Chiar dacă nu au urcat pe podium la final, ambii sportivi de la CSS Zalău au avut prestaţii bune, aşa cum au făcut-o şi la competiţiile anterioare, în urma cărora au fost selectaţi în lotul naţional.

Nivelul competiţiei din Serbia a fost foarte ridicat, iar delegaţiile României au fost compuse din câte şase sportivi atât la masculin, cât şi la feminin. Tot la Novi Sad se desfăşoară în această perioadă Campionatul European pentru categoria under 20.

Înaintea Campionatului European, George Prodan şi Nicoleta Paşcalău au participat la Cupa României, ambii câştigând competiţia de la Călăraşi la categoriile lor de greutate. Tot de la CSS Zalău, la Cupa României a concurat şi Sorin Ardelean, la categoria 110 kilograme, acesta fiind medaliat cu bronz. Sportivii de la CSS Zalău sunt pregătiţi de Gheorghe Panc, Ioan Pantea şi Cristian Crişan.

One Thought to “Doi luptători de la CSS Zalău au reprezentat România la Campionatul European”

  1. […] aşa cum au făcut-o şi la competiţiile anterioare, în urma… Articolul Doi luptători de la CSS Zalău au reprezentat România la Campionatul European apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment