Cupa României la volei şi-a schimbat sistemul de desfăşurare

În cadrul şedinţei cu reprezentanţii echipelor din Divizia A1, conducerea Federaţiei Române de Volei a decis schimbarea sistemului de desfăşurare al Cupei României, competiţia urmând să se desfăşoare sub formă de turnee până în faza semifinalelor.

„În acest sezon competiţional, Cupa României la volei masculin şi feminin aduce o schimbare semnificativă, federaţia adoptând un format de turneu care promite spectacol şi intensitate la cel mai înalt nivel”, este mesajul Federaţiei Române de Volei.

SCM Zalău va intra în competiţie în faza optimilor, urmând să se dueleze cu Ştiinţa Bacău. Dacă va învinge formaţia băcăuană, echipa zălăuană va întâlni Arcada Galaţi în sferturile de finală. Tot în prima fază a competiţiei au mai fost programate duelurile: SCMU Craiova – Ştiinţa Bucureşti, Explorări Baia Mare – CSM Constanţa şi Unirea Dej – Steaua Bucureşti.

Dinamo Bucureşti, Corona Braşov şi Rapid Bucureşti sunt celelalte trei echipe calificate direct în sferturile de finală alături de Arcada Galaţi.

One Thought to “Cupa României la volei şi-a schimbat sistemul de desfăşurare”

  1. […] urmând să se dueleze cu Ştiinţa Bacău. Dacă… Articolul Cupa României la volei şi-a schimbat sistemul de desfăşurare apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment