Cu trofeul pe masă. FK Kraszna (Inter Cizer) joacă sâmbătă finala Campionatului Naţional

Pentru prima dată în istoria fotbalului sălăjean, o echipă de juniori va juca finala unui Campionat Naţional. FK Kraszna (Inter Cizer) va juca sâmbătă, 29 iunie, finala Campionatului Naţional rezervată juniorilor A1 urmând să întâlnească în ultimul act al competiţiei campioana judeţului Iaşi – Unirea Ruginoasa.

Având în vedere că în această perioadă se desfăşoară examenul de bacalaureat, antrenorul Florin Morar nu va putea dispune de toţi jucătorii de bază, însă, consideră că FK Kraszna are şansa ei în disputa de sâmbătă.

„Ne vor lipsi câţiva jucători, având în vedere că sâptămâna viitoare vor mai fi probe la examenul de bacalaureat, însă vom aborda jocul cu cei pe care-i avem la dispoziţie şi mergem să ne jucăm şansa. Întâlnim o echipă bună, cu tradiţie în fotbal, care anul trecut a câştigat Cupa Satelor. În acest moment, nu mai avem nicio presiune, fiindcă am obţinut deja o performanţă istorică pentru fotbalul sălăjean, dar vom încerca să câştigăm şi finala dacă va fi posibil”, a precizat profesorul Florin Morar.

Partida dintre FK Kraszna şi AS Unirea Ruginoasa este programată la ora 10, pe Stadionul „Metalul” din Buzău, un teren cu suprafaţă sintetică.

La fel ca echipa din Crasna şi Unirea Ruginoasa a ajuns în finală după ce s-a impus la loviturile de departajare, adversara ieşenilor din finală fiind ACS Burduca (campioana judeţului Dâmboviţa).

Finala de sâmbătă va fi oficiată la centru de arbitrul FIFA, Radu Petrescu, ajutat la cele două linii de Viorel Dobre şi Nicolas Spînu, toţi trei din Bucureşti. Rezervă de arbitri va fi Stefano Mihai, tot din Bucureşti, iar observator din partea FRF, Laurenţiu Ionaşcu, din Buzău.

 

One Thought to “Cu trofeul pe masă. FK Kraszna (Inter Cizer) joacă sâmbătă finala Campionatului Naţional”

  1. […] „Ne vor lipsi câţiva jucători, având în vedere… Articolul Cu trofeul pe masă. FK Kraszna (Inter Cizer) joacă sâmbătă finala Campionatului Naţional apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment