CSS Zalău, la a şasea victorie în campionat

CSS 2 UKRO Baia Mare – CSS Zalău 0 – 3 (-23, -21, -18)

Parcurs fără greşeală pentru voleibaliştii-juniori I de la CSS Zalău, în returul campionatului, care au obţinut duminică al doilea susces consecutiv în deplasare, învingând cu un categoric 3 – 0 echipa de juniori de la CSS 2 UKRO Baia Mare. Pentru elevii pregătiţi de Marin Silaghi şi Dan Predescu este a şasea victorie obţinută în acest sezon, echipa zălăuană pierzând un singur meci, în prima parte a campionatului, 1 – 3 pe terenul liderului CSS LAPI Dej.
Cel mai disputat a fost actul întâi, câştigat la limită de echipa zălăuană. În al doilea parţial, gazdele au ajuns doar până la 21, iar setul trei a fost controlat în totalitate de CSS Zalău, care s-a impus la o diferenţă de şapte puncte.
„A fost un meci disputat, dar am jucat foarte bine. Am excelat prin forţă în atac şi am reuşit să le punem probleme mari la primire. Ridicătorul, Marius Ilieş, a prins o zi foarte bună. O evoluţie bună au avut, de asemenea, Rareş Bălean şi Mihai Criste”, ne-a declarat antrenorul şi directorul de la CSS Zalău, Marin Silaghi.
Până la finalul primei părţi a Campionatului Naţional de juniori I, CSS Zalău mai are de susţinut trei meciuri,două pe teren propriu, cu CSS LAPI Dej şi CSS Viitorul Cluj şi unul în deplasare, cu Phoenix Şimleu Silvaniei.
CSS Zalău: Marius Ilieş, Andrei Coţe, Alexandru Bumb, Domocos David, Dan Băltan, Cosmin Taloş, Paul, Peşteleu, Mihai Criste, Claudiu Iov, Marius Chende, Gabriel Sabău, Rareş Bălean. Antrenori: Dan Predescu şi Marin Silaghi.
Rezultatele complete din etapa a II-a a returului: Phoenix Şimleu Silvaniei – LPS Bihorul Oradea 3 – 0, CSS LAPI Dej – CSS Viitorul Cluj 3 – 0, CSS 2 UKRO Baia Mare – CSS Zalău 0 – 3.
Clasament:
1. CSS LAPI Dej 7 6 1 18 – 8 16p
2. CSS Zalău 7 6 1 19 – 8 15p
3. Phoenix Şimleu 7 4 3 15 – 10 13p
4. CSS 2 UKRO Baia Mare 7 4 3 13 – 10 12p
5. LPS Bihorul Oradea 7 1 6 7 – 19 4p
6. CSS Viitorul Cluj 6 0 6 4 – 21 0p

2 Thoughts to “CSS Zalău, la a şasea victorie în campionat”

  1. spiky

    Pe aia de la Simleu da-i incolo , domn ziarist ce mai`..

  2. pro volei

    Felicitari juniorilor de la Zalau si …. felicitari si celor de la Simleu.
    Bravo!
    cei din Simleu au nororcul sa-l aiba aproape pe dl. Marin Stefan, care scrie de fiecare data, mult si frumos despre echipa din Simleu.

Leave a Comment