CS Barcău Nuşfalău începe ultimul asalt spre Liga a III-a

CS Barcău Nuşfalău, campioana Ligii a IV-a la fotbal, va susţine duminică manşa tur a barajului pentru promovarea în Liga a III-a. Echipa pregătită de Adrian Damian va întâlni, în deplasare, campioana judeţului Cluj, Vulturul Mintiu Gherlii.

Formaţia de pe malul Barcăului a devenit în premieră campioană judeţeană la fotbal cu echipa de seniori, după un parcurs aproape perfect, cu 24 de victorii, o remiză şi o înfrângere în 26 de partide. Adversara sălăjenilor a înregistrat 18 victorii, o remiză şi trei înfrângeri în 22 de etape, devenind campioana Clujului cu 55 de puncte. Echipa clujeană are în lot câţiva jucători cu mare experienţă, care au activat chiar la nivelul primei ligi: Laurenţiu Rus, Dan Bucşă, Mihai Onicaş, Armand Svichi şi Răzvan Andronic, iar antrenor este jibouanul George Cotuţ, fost jucător în Liga a II-a la FCM Târgu Mureş şi Silvania Şimleu Silvaniei.

Partida tur dintre Vulturul Mintiu Gherlii şi CS Barcău Nuşfalău este programată duminică, 16 iunie, la ora 18, la Baza Mintiu Gherlii. Returul este programat duminică, 23 iunie, de la ora 17,30, la Nuşfalău.

One Thought to “CS Barcău Nuşfalău începe ultimul asalt spre Liga a III-a”

  1. […] şi trei înfrângeri în 22 de etape, devenind campioana Clujului… Articolul CS Barcău Nuşfalău începe ultimul asalt spre Liga a III-a apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment