Cinci pugilişti de la CSM Zalău, luptă pentru medalii la Sulina

Ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Box rezervat cadeţilor are loc în aceste zile, la Sulina, la competiţie fiind prezenţi şi cinci pugilişti de la CSM Zalău: Dorin Florea, Cristian Gherebeneş, Darius Forai, Alexandru Remeş şi Paul Magdaş. Cei cinci sportivi pregătiţi de antrenorii Ioan Dragoş şi Ioan Popa au ca obiectiv câştigarea a două medalii, despre care Dragoş spune că este realizabil.

„Obiectivul clubului este unul îndrăzneţ, însă cred că poate fi îndeplinit. Toţi cei cinci sunt la prima participare la un Campionat Naţional. S-au pregătit bine, au avut condiţii bune de antrenament şi am încredere că pot obţine două medalii la acest campionat”, a declarat antrenorul Ioan Dragoş.
Cei cinci sportivi au participat la câteva gale de verificare în acest an, printre care şi cea organizată cu ocazia Zilelor Zalăului, care a şi fost ultima înaintea competiţiei de la Sulina.
Campionatul Naţional de la Sulina este organizat la 18 categorii de greutate, competiţia urmând să se încheie duminică, zi în care sunt programate finalele.

One Thought to “Cinci pugilişti de la CSM Zalău, luptă pentru medalii la Sulina”

  1. Anonim

    virgula ntre subuect si predicat!! tuloai! si unde altundeva decat in titlu!

Leave a Comment