Căpitanul Cosmin Cosma revine la FC Zalău, dar din etapa a II-a

Plecat în această vară pentru a doua oară la muncă în Anglia, fundaşul echipei FC Zalău, Cosmin Cosma, va reveni săptămâna viitoare la echipa zălăuană, cu care speră obţină o clasare cât mai bună la finalul sezonului 2012 – 2013, de ce nu, chiar o promovare în Liga a II-a. „Din 1 septembrie revine la echipă şi Cosmin Cosma. Va lipsi doar în prima etapă. Cu el şi cu cei trei jucători transferaţi în această săptămână cred că avem un lot cu care putem aborda noul sezon”, consideră preşedintele clubului zălăun, Ioan Morar.
Cosmin Cosma a fost prezent în această vară la reunirea lotului, dar a anunţat conducerea clubului zălăuan că doreşte să plece, din nou, la muncă în Anglia. Cu toate că a fost o pierde importantă în linia defensivă, oficialii clubului FC Zalău nu s-au putut împotrivi.
Având în vedere că în această lună, echipa zălăuană a mai pierdut un fundaş, pe Dragoş Surducan, preşedintele Ioan Morar n-a avut de ales şi l-a contactat telefonic pe fostul căpitan Cosmin Cosma, pentru a-l convinge să revină la echipă.

Leave a Comment