Campionii Sălajului, vicecampionii României! FK Kraszna (Inter Cizer) a pierdut la limită finala Campionatului Național

FK Kraszna (Inter Cizer) a încheiat sâmbătă un sezon aproape perfect cu echipa de juniori A1, un sezon în care, pentru prima dată în istoria fotbalului sălăjean, o echipă de juniori a făcut ca despre Sălaj să se vorbească într-o finală de Campionat Național. Formația condusă de Florin Morar a cedat cu scorul de 1 – 2 (1 – 1) în finala Campionatului Național, în fața campioanei județului Iași, Unirea Ruginoasa.

Echipa din Crasna a început bine, iar șutul trimis de Stelian Ungurușan a lovit transversala porții adverse. Au urmat alte câteva ocazii pentru echipa sălăjeană, dar cei care au deschis scorul au fost ieșenii. Până la pauză, FK Kraszna a restabilit egalitatea prin Varga Eduardo, care a transformat un penalty obținut de Barti Akos.
În repriza a doua, echipei din Crasna i s-a anulat un gol la scorul de 1 – 1, iar în minutul 63, antrenorul Florin Morar a rămas fără Lukacs Mark, acesta fiind scos cu ambulanța de pe teren, după o accidentare gravă. Ieșenii au profitat și au înscris pentru 2 – 1. În final, sălăjenii au atacat în valuri, ratând trei situații bune de a restabili egalitatea și a trimite finala la „loteria penalty-urilor”.
Deși a pierdut la limită finala, echipa din Crasna merită felicitată pentru evoluția din finală, dar și din celelalte partide ale fazei naționale. Puțini au crezut în această echipă în urmă cu două sezoane, care astăzi s-a făcut cunoscută la nivel național. Și nu oricum, ci jucând finala unei competiții naționale. Este o mândrie pentru fotbalul sălăjean, pentru cei care conduc fotbalul din județ, pentru administrația locală din Crasna, chiar și pentru autoritățile județene. Această performanță ar trebui pusă în ramă, cu speranța că într-o zi vom revedea o echipă sălăjeană jucând finala unui Campionat Național.
La final, FK Kraszna, noua vicecampioană a României, a primit din partea Federației Române de Fotbal medalii, diplome și un trofeu pentru accederea în finala competiției.

3 Thoughts to “Campionii Sălajului, vicecampionii României! FK Kraszna (Inter Cizer) a pierdut la limită finala Campionatului Național”

  1. […] de Stelian Ungurușan a lovit transversala porții adverse. Au urmat… Articolul Campionii Sălajului, vicecampionii României! FK Kraszna (Inter Cizer) a pierdut la limită finala … apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Anonim

    Crasna sau Cizer?

  3. Anonim

    Speram ca academicianul Demle nu-si baga coada pe aici.

Leave a Comment