Campionatul Interjudeţean de Viteză pe Traseu Montan revine pe Meseş

Organizată, în premieră, în 2013, „Cupa Meseş Cento Group” revine în prim-plan la finalul săptămânii viitoare. Evenimentul este o etapă din cadrul Campionatului Interjudeţean de viteză pe traseu montan, la care urmează să participe piloţi de raliuri din judeţele Timiş, Arad, Bihor, Cluj, Sălaj şi Bistriţa-Năsăud.
„Sunt trei zone unde organizăm astfel de concursuri, iar traseul de la Zalău este diferit faţă de cel de la Luna Şes, fiindcă la Zalău este o parte tehnică la început, iar partea de viteză este la final. Deşi ne-am confruntat cu unele probleme din partea Federaţiei de specialitate, autorităţile locale au înţeles că aceste concursuri sunt autorizate şi au o tradiţie. „Cupa Meseş Cento Group” este al cincilea concurs pe care-l organizăm în acest an şi urmează încă trei. Traseul de pe Meseş este agreat de piloţi, chiar au dorit să continuăm organizarea acestui eveniment”, ne-a declarat Seletye David, directorul ACR Satu Mare şi principalul organizator al evenimentului.
Evenimentul de pe Meseş este programat sâmbătă 5 august, cu începere de la ora 8, când se va închide circulaţia pe traseul Treznea – Vârful Meseşului. La ora 10:10 este programată recunoaşterea traseului, apoi antrenamentele cronometrate. Manşele de concurs vor avea loc la 13:40, iar la 17:45 este programată festivitatea de premiere.

Marius Morar

Leave a Comment