AJF Sălaj primeşte şi în acest an 250.000 de lei de la Consiliul Judeţean Sălaj

Cluburile afiliate la Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Sălaj vor beneficia şi în acest an de susţinere din partea Consiliului Judeţean Sălaj. Consilierii judeţeni au aprobat suma de 250.000 de lei pentru instituţia condusă de Daniel Sabou, bani ce vor ajunge la cele 46 de cluburi afiliate la AJF Sălaj, dar şi la arbitri şi observatori sub formă de echipamente şi articole sportive, la fel cum s-a întâmplat şi în anii anteriori.

„Pentru al patrulea an consecutiv, Consiliul Judeţean investeşte în viitorul fotbalului sălăjean. S-a aprobat suma de 250.000 de lei pentru sprijinirea, în sezonul 2024 – 2025, a celor 46 de cluburi afiliate la AJF Sălaj, totalizând un număr de 43 de cluburi de copii şi juniori, respectiv 39 de echipe de seniori şi Liga a IV-a şi a V-a, 50 de arbitri şi 20 de observatori. Proiectul a fost aprobat şi votat în unanimitate. Mulţumim Consiliului Judeţean pentru sprijinul acordat şi în acest sezon fotbalului amator din judeţ, fapt ce ne permite să promovăm sportul în rândul copiilor şi tinerilor, să dezvoltăm activitatea fotbalistică din judeţ şi să încurajăm performanţa sportivă”, este mesajul conducerii AJF Sălaj.

„Dezvoltarea activităţii fotbalistice în judeţul Sălaj” este proiectul prin care instituţia condusă de Dinu Iancu-Sălăjanu finanţează fotbalul mic din Sălaj.

Prima etapă din noul sezon al Ligii a IV-a de fotbal a fost programată pentru data de 25 august, eşalonul patru urmând să conţină 16 echipe. În sezonul 2024 – 2025, echipele din Liga a IV-a sunt obligate să folosească pe toată durata meciurilor din campionat cel puţin doi jucători sub 21 de ani.

2 Thoughts to “AJF Sălaj primeşte şi în acest an 250.000 de lei de la Consiliul Judeţean Sălaj”

  1. […] în viitorul fotbalului sălăjean. S-a aprobat suma de 250.000 de… Articolul AJF Sălaj primeşte şi în acest an 250.000 de lei de la Consiliul Judeţean Sălaj apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Vasile Gog

    Bani pentru avion ….

Leave a Comment