Adversari din Bihor şi Cluj pentru câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României

Devenită, în premieră, câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României, Ardealul Crişeni va avea adversari din judeţele Bihor şi Cluj în faza grupelor pe regiuni. Sălajul a făcut parte din Regiunea 2 la tragerea la sorţi, alături de judeţele Bihor, Cluj, Bistriţa-Năsăud, Satu Mare şi Maramureş. Reprezentele celor şase judeţe au fost împărţite în două grupe, din Grupa 1 făcând parte Sălaj, Cluj şi Bihor.

În judeţul Cluj, câştigătoarea fazei judeţene este ACS Vulturul 2020 Mitiu Gherlii, iar în Bihor, Cupa României a fost câştigată de CS Diosig Bihardioszeg. Câştigătoarea Grupei 1 va juca finala Regiunii cu echipa care va câştiga Grupa 2, urmând ca formaţiile câştigătoare a celor 7 Regiuni să se califice în turul 1 al fazei naţionale.

Ardealul Crieşni va susţine primul meci din grupă în 12 iulie, împotriva celor de la Vulturul 2020 Mitiu Gherlii, iar în 15 iulie este programată partida dintre Vulturul 2020 Mitiu Gherlii şi CS Diosig Bihardioszeg. Ultimul meci din faza grupelor este programat în 19 iulie, echipa din Crişeni urmând să întâlnească reprezentanta judeţului Bihor. Finala Regiunii 2, din care face parte şi Sălajul, este programată în 22 iulie.

 

2 Thoughts to “Adversari din Bihor şi Cluj pentru câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României”

  1. […] Devenită, în premieră, câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României, Ardealul Crişeni va avea adversari din judeţele Bihor şi Cluj în faza grupelor pe regiuni. Sălajul a făcut parte din Regiunea 2 la tragerea la sorţi, alături de judeţele Bihor, Cluj, Bistriţa-Năsăud, Satu Mare şi Maramureş. Reprezentele celor şase judeţe au fost împărţite în două grupe, din Grupa 1 făcând parte Sălaj, Cluj şi Bihor. În judeţul Cluj, câştigătoarea fazei judeţene este ACS Vulturul 2020 Mitiu Gherlii, iar în Bihor, Cupa României a fost câştigată de CS Diosig Bihardioszeg. Câştigătoarea Grupei… Citeste mai mult […]

  2. […] Devenită, în premieră, câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României, Ardealul Crişeni va avea adversari din judeţele Bihor şi Cluj în faza grupelor pe regiuni. Sălajul a făcut parte din Regiunea 2 la tragerea la sorţi, alături de judeţele Bihor, Cluj, Bistriţa-Năsăud, Satu Mare şi Maramureş. Reprezentele celor şase judeţe au fost împărţite în două grupe, din Grupa 1 făcând parte Sălaj, Cluj şi Bihor. În judeţul Cluj, câştigătoarea fazei judeţene este ACS Vulturul 2020 Mitiu Gherlii, iar în Bihor, Cupa României a fost câştigată de CS Diosig Bihardioszeg.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment