Acuze la adresa arbitrilor după remiza dintre HC Zalău şi Gloria Buzău

Tot mai multe erori de arbitraj şi acuze din partea oficialilor vedem în ultima perioadă în Liga Florilor, iar excepţie nu a făcut nici duelul de sâmbătă, dintre HC Zalău şi Gloria Buzău, încheiat cu scorul de 27 – 27. Aceasta, cu toate că actuala conducere a Federaţiei Române de Handbal este formată din doi foşti arbitri internaţionali, iar nivelul şi valoarea arbitrajului ar fi trebuit să evolueze, nu să involueze.

Începutul de meci dintre HC Zalău şi Gloria Buzău a fost echilibrat, după care, Zalăul s-a desprins la trei goluri. La cabine s-a intrat, însă, cu scor egal, 14 – 14. Începutul părţii secunde le-a aparţinut oaspetelor, care s-au desprins la 17 – 14, dar Zalăul a revenit şi a egalat la 18. În ultimele cinci minute, zălăuancele s-au desprins de două ori la trei goluri, ultima dată fiind în minutul 58, când tabela a arătat 27 – 24. Buzoiencele au marcat, însă, de trei ori consecutiv, iar partida s-a încheiat la egalitate, fiind primul punct obţinut de HC Zalău împotriva Buzăului după o pauză de patru ani.

Atât conducerea Zalăului, cât şi oficialii buzoieni au acuzat arbitrajul la finalul partidei, echipa lui Tadici contestând inclusiv faza din ultimele trei secunde, din care oaspetele au înscris golul egalizator.

„Ultima fază valorează cât toate cele 33 imputate de Gloria Buzău (se arată clar 2 pase de către arbitru, care fluieră atac pasiv total eronat, iar Gloria Buzău ne egalează după o eroare URIAȘĂ de arbitraj). Deranjăm că jucăm de la egal la egal în acest campionat cu toți adversarii, deşi avem cel mai mic buget, iar unii vor să-și ascundă neputința prin diverse moduri. Vom deranja în continuare!”, este mesajul postat pe pagina oficială a clubului zălăuan.

După remiza de sâmbătă, HC Zalău ocupă locul 11, cu 7 puncte, urmând ca în etapa viitoare să întâlnească, în deplasare, Universitatea Craiova. Trei etape mai sunt programate până la finalul anului, în ultimele două HC Zalău urmând să întâlnească CSM Corona Braşov (în deplasare) şi Măgura Cisnădie (pe teren propriu).

One Thought to “Acuze la adresa arbitrilor după remiza dintre HC Zalău şi Gloria Buzău”

  1. […] Tot mai multe erori de arbitraj şi acuze din partea oficialilor vedem în ultima perioadă în Liga Florilor, iar excepţie nu a făcut nici duelul de sâmbătă, dintre HC Zalău şi Gloria Buzău, încheiat cu scorul de 27 – 27. Aceasta, cu toate că actuala conducere a Federaţiei Române de Handbal este formată din doi foşti arbitri internaţionali, iar nivelul şi valoarea arbitrajului ar fi trebuit să evolueze, nu să involueze. Începutul de meci dintre HC Zalău şi Gloria Buzău a fost echilibrat, după care, Zalăul s-a desprins la trei… Citeste mai mult […]

Leave a Comment