Acţionar nou la FC Zalău

Noul proiect al clubului FC Zalău – promovarea în Liga a II-a, atrage lângă echipă tot mai mulţi oameni din mediul de afaceri. După Adrian Jugrastan, care este şi vicepreşedinte în cadrul clubului şi Alin Demle, începând din luna aprilie, în acţionariat se va afla şi Daniel Băican. Acesta are o serie de afaceri în municipiu, iar la un moment dat a susţinut şi o echipă de minifotbal în campionatul judeţean al Federaţiei de Minifotbal din România. Daniel Băican a fost, la un moment dat, şi unul dintre susţinătorii clubului Viitorul Zalău, unde fiul acestuia, Alexandru, a şi început fotbalul. Fiul noului acţionar de la FC Zalău a ajuns apoi la Centrul de Copii şi Juniori de la Universitatea Cluj, iar în prezent evoluează la formaţia din Liga a III-a, Unirea Jucu.
„Am purtat mai multe discuţii cu persoanele care fac parte deja din acţionariatul clubului, iar dorinţa tuturor este de a duce această echipă în Liga a II-a. Probabil, nu se va reuşi chiar din acest sezon, însă, ne dorim să alcătuim un grup cât mai numeros cu oameni de afaceri din mediul privat, pentru a putea duce FC Zalău în al doilea eşalon, acolo unde cred că îşi doresc toţi zălăuanii să vadă această echipă”, a declarat Daniel Băican.
Preşedintele Ioan Morar s-a arătat încântat de faptul că tot mai mulţi oameni de afaceri sunt dispuşi să susţină echipa FC Zalău.
„Mă bucur că tot mai mulţi oameni din mediul privat vor să vină lângă echipă. Vom face tot ce depinde de noi pentru a promova încă de la finalul acestui sezon. Există o diferenţă de cinci puncte între noi şi ocupanta locului întâi, dar se poate întâmpla orice până la finalul campionatului”, a precizat Morar.
FC Zalău a promovat în Liga a III-a în vara anului 2008, iar conducerea clubului a anunţat la începutul acestui an, pentru prima dată, că se doreşte, cu adevărat, promovarea în eşalonul secund. „Alb-albaştrii” au coborât de pe podium după disputarea primelor patru etape din retur, însă vineri ar putea reveni pe poziţia a treia în cazul unei victorii împotriva celor de la Unirea Dej.

One Thought to “Acţionar nou la FC Zalău”

  1. Anonim

    Se pregătește debarcarea lui Morar. Oare el nu realizează acest lucru?

Leave a Comment