Un vin spumant obținut la Crama de la Carastelec, din sortimentul „Carassia” a fost servit lângă preparate gătite de al cincilea cel mai bun restaurant din lume. „Carassia se potrivește excepțional de bine cu gastronomia de top datorită complexității, profunzimii și prospețimii sale. În zilele de 3 și 4 octombrie, Carassia Blanc de Blancs Jeroboam a fost asociată cu preparate rafinate pregătite de bucătarul-șef Mitsuharu „Micha” Tsumura din Maido, al cincilea restaurant din lume. Maturizarea și delicatețea Carassiei au strălucit din nou și ne-au reafirmat terroir-ul strălucitor”, au declarat oficialii cramei sălăjene.
[…] ne-au reafirmat terroir-ul strălucitor”, au declarat oficialii cramei… Articolul Vin din Sălaj, prezent într-unul dintre cele mai bune restaurante din lume apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]
Nu mai știm vorbi limba română
Tot mai multe cuvinte sunt englezești, franțuzești etc