Mai mulți angajați ai producătorului local de anvelope au gătit din nou pentru nevoiași. Peste o sută de porții de mâncare au ajuns la persoane vulnerabile, totul fiind pregătit în cadrul programului de voluntariat „O masă caldă”. Echipa Michelin a gătit peste o sută de porții de ciorbă și cartofi piure cu ceafă la cuptor. A fost și desert. Programul continuă în Sălaj, iar înscrierile se pot face pe www.omasacalda.ro. Mâncarea este pregătită într-o bucătărie autorizată, iar normele sanitare sunt respectate.
[…] Mai mulți angajați ai producătorului local de anvelope au gătit din nou pentru nevoiași. Peste o sută de porții de mâncare au ajuns la persoane vulnerabile, totul fiind pregătit în cadrul programului de voluntariat „O masă caldă”. Echipa Michelin a gătit peste o sută de porții de ciorbă și cartofi piure cu ceafă la cuptor. A fost și desert. Programul continuă în Sălaj, iar înscrierile se pot face pe http://www.omasacalda.ro. Mâncarea este pregătită într-o bucătărie autorizată, iar normele sanitare sunt respectate. Citeste mai mult […]