Pentru 4 persoane
Timp de pregătire: 60 min
Ingrediente:
- 600 g piept de curcan
- 1 ceapă roșie mărunțită
- 1 roșie tăiată cubulețe
- 1 varză mică
- 1 ardei gras mărunțit
- 600 g varză acră
- 1 lingură cu ulei de măsline
- 2 ouă
- 150 g hrișcă fiartă
- sare, piper, chimen, boia
Mod de preparare:
Calim ceapa cu ardeiul și adăugăm roșiile.
Asezonăm cu sare, boia și chime
Într-o oală amestecăm carnea t
Frunzele de varză le dăm într-un clocot. Luăm compoziția și pun
Așezăm sarmalele peste varza c
Acestea se pot servi cu un iaurt slab.
O porție conține:
Calorii: 293 Kcal
Proteine: 45 g
Grăsime: 7 g
Carbohidrați: 10 g
Fibre: 11 g