Vegh Alexandru candidează pentru un fotoliu de senator

Filiala judeţeană a UDMR Sălaj a înregistrat – până la termenul limită de depunere a dosarelor de candidatură pentru alegerile parlamentare din toamnă – trei candidaturi, una dintre ele aparţinând fostului prefect al judeţului, Vegh Alexandru, ce îşi doreşte un post de senator.

Potrivit preşedintelui executiv al UDMR Sălaj, Szilagyi Robert, şi-au mai exprimat intenţia de a candida şi actualii parlamentari ai formaţiunii, respectiv deputatul Seres Denes, preşedinte al filialei judeţene a UDMR şi senatorul Fekete Andras. Ambii vor să ocupe un nou mandat pe fotoliile pe care le deţin în acest moment. „Au rămas definitive trei dosare, depuse până la termenul limită, care a fost ieri. Este vorba de Seres Denes, la deputaţi şi Fekete Andras Levente şi Vegh Alexandru, la senatori. Consiliul Reprezentanţilor judeţeni va vota în data de 26 septembrie ordinea pe liste şi acceptarea acestor candidaturi”, a declarat ieri preşedintele executiv al UDMR Sălaj.
Szilagyi Robert a adăugat că, luându-se în cionsiderare faptul că, în Sălaj, există două colegii de senatori şi patru de deputaţi, lista candidaţilor pentru funcţiile de deputat va fi completată cu încă trei persoane, în urma discuţiilor Biroului Permanent Judeţean al UDMR cu liderii organizaţiilor locale.
Nominalizarea candidaţilor pentru fiecare colegiu în parte va fi făcută de către Biroul Permanent Naţional, ca urmare a propunerilor organizaţiei judeţene.
Vegh Alexandru, primul prefect maghiar al judeţului Sălaj, a ocupat această funcţie în perioada ianuarie 2010 – mai 2012, el fiind înlocuit în funcţie de social-democratul Chiş Filonaş.

17 Thoughts to “Vegh Alexandru candidează pentru un fotoliu de senator”

  1. Anonim

    UDMR scoate la inaintare unul dintre singuri candidati capabili! Sa urmeze Atilla Sojka!

  2. ioan duscas

    ce vrea gunoiul asta

  3. Anonim

    oare ce ar pute vrea?

  4. Anonim

    zici tu ca i capabil? ha ,oricum daca -si ia si consiliera uitata-n prefectura,drum bun si cale batuta

  5. ionel

    Ce vrea marioneta lui seres denes? asta face ce-i porunceste comunistul de seres! votati-l ungurasilor! cu tibi bacsi in frunte!!!!!!!!!

  6. anonymus benevolus

    Frumoasa carierea muncitoreasca mai oferiti muncitorului de onoare de la Tevi, maistrului nepatat, multipolitizat, care stie sa deA INDICATII inclusiv la dozele medicamentoase din farmacii si la mersul trenurilor din Nusfalau. Numai Secera si Ciocanul (in cur) ii mai lipsesc, pentru a se declara comunist de omenie, precum idolul sau ascuns Nicolae Ceausescu!

  7. The end(vege,sfarsit)

    Mr. Vegh este un om eminent.Eminent in a vana posturi,daca se poate cat mai inalte.Pacat ca unii il sprijina in aceasta actiune temerara.

  8. Anonim

    ce atita zarva pt. subinginerasului de la silcotub via DOBA, este un lingau al secoristului seres care a gustat din plin chiolanul si face orice pentru a fura cu ceilalti.

  9. da

    ASA ESTE ROMANUL…MOARE DE GRIJA UNGURILOR

  10. Anonim

    pentru prostul de la ora 3.55. DA sunt un maghiar care cunoste pe vegh sanyika,,,,,,,

  11. erika

    Omul asta nu merita nici macar respect, este un om pe care il poti cumpara ,eu sunt unguroaica dar spun cu mana pe inima ca toti sunt niste nenorociti ,ne fac fac natia de rusine!!

  12. pop alina

    -cel bogat nu se va gandi niciodata la cel sarac indiferent ca este ungur ca este roman ……

  13. niku

    nu merita ………..

  14. Anonim

    Vegh este un om mediocru cu ambitii mari.

  15. Anonim

    apoi zic ca sunteti toti niste frustrati..pai de ce nu i-ati luat-o voi inainte?acu nu tre sa va fie ciuda, ficare face ce poate…daca noi astia nu am putut sau nu am vrut , acu de ce sa dam cu noroi?!

  16. janos

    Sunt de acord cu 10:13! Maghiarii promoveaza un om respectuos,cu un limbaj civilizat! Cei care acum aruncati cu noroi,sunteti invidiosi!Cati parlamentari sunt superinteligenti,in frunte cu Becali! si europarlamentar!! Dar nu maghiarii au pus acolo! Daca d-l Vegh ajunge in parlament va asigur ca nu aduce rusine salajenilor !

  17. adelina

    Domnul Mocan iese si senator si deputat de Simleu pentru ca reprezinta un partid de oameni cinstiti cu un conducator cinstit ca si dansul, PPDD respectiv domnul Dan Diaconescu.

Leave a Comment