USL Salaj asteapta alegerile cu incredere

USL Salaj asteapta alegerile cu incredereRadu Capilnasiu, presedintele PNL Salaj, a afirmat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca actuala campanie electorala pentru locale a fost una pozitiva, in urma careia USL isi va atinge obiectivele. Sustinerea celor trei partide din cadrul USL Salaj este neconditionata, a tinut sa arate Radu Capilnasiu. Liderul liberal a mai adaugat ca USL Salaj dezaproba modul in care unele partide au inteles sa faca, in acest an, campanie electorala, jignind astfel alegatorii. Faptul ca unele partide promit oamenilor tractoare sau case, in schimbul voturilor, arata mai degraba o insulta la inteligenta alegatorilor, sa nu spunem ca astfel de lucruri frizeaza zona penalului, a declarat Radu Capilnasiu.

La randul sau, Tiberiu Marc, presedintele PSD Salaj, a apreciat campania electorala ce se incheie ca fiind una pozitiva: Per ansamblu, am avut o campanie electorala buna, pozitiva. Eu ma declar multumit. Astfel ca ma folosesc de acest prilej pentru a le multumi colegilor din USL pentru ca au fost in toata aceasta perioada alaturi de noi. Atat eu, cat si colegul meu Radu Capilnasiu, am dorit sa aratam oamenilor realizarile noastre, ca administratori. Sper ca am fost suficient de convingatori, a spus Tiberiu Marc, care a tinut sa faca un apel la alegatorii salajeni sa vina, duminica, la vot, in conditiile in care alegerile locale din acest an nu au si un al doilea tur de scrutin.

Prezent la conferinta de presa, Mircea Ghete, presedintele PC Salaj a tinut sa asigure salajenii ca, in aceasta campanie electorala, conservatorii au colaborat fara nicio problema cu reprezentantii PNL si PSD. Va asigur ca USL, in Salaj, isi va atinge scopul, si anume va obtine cel putin 50 de procente din voturile salajenilor, a incheiat Mircea Ghete.

(P)

Leave a Comment