USL Sălaj, cu buricul tăiat

USL Sălaj, cu buricul tăiat

Probabil, în prezenţa celor mai importante figuri judeţene ale celor trei organizaţii de partid, ieri, liderii PSD, PNL şi PC au semnat protocolul de constituire a Uniunii Social Liberale (USL) Sălaj. Pentru a pune în practică priorităţile stabilite la nivel naţional, am decis să semnăm, şi la nivelul judeţului Sălaj, protocolul de constituire a USL. Vrem, astfel, prin soluţii, să dăm o speranţă locuitorilor judeţului nostru, a declarat preşedintele PSD Sălaj, Tiberiu Marc. Mai departe, acesta a subliniat că cele trei partide urmează să susţină la nivel de judeţ o serie de proiecte comune, care se ducă la îmbunătăţirea situaţiei economice şi sociale.

Preşedintele PNL Sălaj, Radu Căpîlnaşiu, a dezvoltat subiectul, adăugând că este o zi importantă nu doar pentru membrii celor trei partide, ci şi pentru sălăjeni. Până la urmă, oamenii au nevoie de speranţe, în care să şi creadă.

Chiar dacă, între noi, există diferenţe doctrinare, cred că vom putea trece peste orice fel de disfuncţionalităţi care pot să apară. Până la urmă, avem un scop comun: dărâmarea actualei puteri politice, la nivel naţional, a spus Radu Căpîlnaşiu.

În luarea sa de cuvânt, preşedintele PC Sălaj, Sorin Cristea, a atras atenţia asupra faptului că USL are datoria morală, şi nu numai, de a rezolva altfel problemele cu care se confruntă societatea românească.

Potrivit protocolului USL, în câteva luni, cele trei partide urmează să evalueze, în baza unor sondaje, candidaturile comune pentru funcţiile de consilieri locali şi judeţeni, primari şi preşedinte al Consiliului Judeţean. Totuşi, surse din cadrul USL Sălaj susţin că, la această dată, se cunosc deja candidaţii pentru funcţia de primar al municipiului Zalău şi de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj. Desigur, este vorba despre Radu Căpîlnaşiu, respectiv Tiberiu Marc.

Leave a Comment