Senatorul Gheorghe Pop o interpeleaza pe Elena Udrea

Senatorul Gheorghe Pop o interpeleaza pe Elena UdreaIntr-o interpelare facuta ieri, in sedinta Senatului, senatorul PSD – Gheorghe Pop i-a cerut ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului sa-i puna la dispozitie o serie de informatii cu privire la Derularea Programului de constructii de locuinte pentru tineri destinate inchirierii in comuna Nusfalau.

In data de 11 august 2009, Agentia Nationala a Locuintei si Consiliul Local al comunei Nusfalau, judetul Salaj, au incheiat contractul inregistrat cu nr. 20544/11 august 2009, prin care Consiliul local Nusfalau a pus la dispozitie suprafata de 900 metri patrati, in folosinta gratuita Agentiei Nationale a Locuintei, cu scopul realizarii unui bloc ANL in comuna Nusfalau.

De la semnarea contractului, si pana in prezent, nu s-a realizat nicio masura din obligatiile prevazute la articolul 6 din contract, respectiv cele ale Agentiei Nationale a Locuintei, se arata in interpelarea facuta de demnitarul salajean.

Astfel, Gheorghe Pop se arata interesat atat de momentul demararii lucrarilor la blocul ANL din comuna Nusfalau, cat si de proiectele din 2010 ale Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, privind constructiile de locuinte prin programul ANL in judetul Salaj.

Leave a Comment