Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea: PDL are un comportament de tip sovietic

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea: PDL are un comportament de tip sovietic

Aflat intr-un turneu prin mai multe judete, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a participat, ieri, la o intalnire cu reprezentantii conducerii organizatiei social-democrate din Salaj. Potrivit presedintelui PSD Salaj, Tiberiu Marc, in cadrul acelei sedintei, s-au luat in discutie cateva teme importante, printre care s-a numarat pregatirea in cele mai bune conditii a scrutinului de duminica, obiectivul trasat de pesedistii salajeni fiind acela de a castiga, din nou, alegerile in judet.

Impreuna cu prietenii si colegii mei din Salaj, azi, am discutat despre masurile antifrauda, dar si despre colaborarea PSD cu celelalte partide, cu exceptia PDL, a declarat, ieri, Liviu Dragnea, in timpul unei conferinte de presa. Acesta a mai afirmat ca are informatii conform carora tot mai multi romani se departeaza de presedintele Traian Basescu. Vreau sa subliniez faptul ca, si in Salaj, am constatat ca se desfasoara anumite actiuni ilegale. Aceste actiuni sunt desfasurate de institutiile publice, folosite de prefecti si subprefecti in interes pur electoral. Ca de altfel in majoritatea judetelor din tara, si reprezentantii Prefecturii Salaj au intrat in scoli, printre copii, carora li s-a spus sa-l voteze pe Traian Basescu, a spus Liviu Dragnea.

In opinia sa, acest gen de comportament denota o profunda lipsa de respect fata de lege si cetateni, dar si o disperare a celor de la PDL, care simt ca pierd tot mai mult teren in lupta pentru Cotroceni. In atari conditii, secretarul general al PSD este convis ca PDL nu va putea frauda alegerile, desi reprezentantii acestui partid vor incerca acest lucru prin toate mijloacele pe care le au la indemana: Noi suntem pregatiti pentru ca viitorul presedinte al Romaniei sa fie cel pe care-l voteaza romanii, si nu cel pe care-l vor cu disperare Vasile Blaga sau Emil Boc. Speram din tot sufletul ca, dupa al doilea tur al alegerilor prezidentiale, Romania sa fie eliberata.

Referindu-se la metodele prin care PDL intentioneaza sa fraudeze alegerile, Liviu Dragnea a subliniat ca are semnale cum ca democrat-liberalii vor apela la circa 12 astfel de procedee, insa cea mai importanta este cea de cumparare a voturilor. Lumea trebuie sa stie ca, pentru un litru de ulei si cateva kilograme de faina, nu ar trebui sa ne amaneteze viitorul pentru inca cinci ani, a incheiat secretarul general al PSD.

Leave a Comment