Scandal ca la usa cortului, marca PRM: Senatorii Petru Stan si Vadim Tudor isi dau la gioale

Scandal ca la usa cortului, marca PRM: Senatorii Petru Stan si Vadim Tudor isi dau la gioale* pentru ca a decis sa paraseasca PRM, Vadim Tudor ii arata obrazul lui Petru Stan, acuzandu-l ca a furat functia de senator

* Tribunul il jigneste pe senatorul salajean, spunand ca arata ca la 108 ani

* in replica, Petru Stan afirma ca Vadim Tudor este umflat ca o basina, ca o planta etiolata la umbra

Senatorul PRM de Salaj, Petru Stan, a anuntat, luni, ca paraseste grupul parlamentar al acestui partid, urmand sa activeze in continuare ca senator independent. Cum era de asteptat, acest gest a fost urmat de un atac dur din partea presedintelui PRM, Corneliu Vadim Tudor. Sa-ti fie rusine obrazului, domnu Stan! Ai dat cinstea pe rusine, l-a apostrofat presedintele PRM, care a cerut sa ia cuvantul imediat dupa interventia in plen a senatorului salajean. Vadim a mai spus ca, daca Petru Stan ar fi avut caracter, isi dadea demisia din Senat, si nu fura ceea ce nu ii apartine, nu lua functia de senator.

Boala de care sufera societatea romaneasca este lipsa de caracter, a adaugat Vadim Tudor.

Liderul PRM a tinut sa sublinieze ca senatorul de Salaj nu a avut nici un merit sa intre in Senat: Uitati-va la el cum arata, are 108 ani. L-am bagat in Senat pentru ca reprezenta un judet si acum este independent. El a mai spus ca Petru Stan nu s-a remarcat prin nimic si a fost cel mai slab parlamentar al PRM. Sa iti fie rusine, domnule Stan! E epoca negocierilor. Asta nu mai e politica, e negustorie. Cine stie cu ce te-au mintit si te-au cumparat unii de la alte partide, a mai spus Vadim Tudor.

Presedintele PRM a mentionat ca ii va demonstra acestuia ca Partidul Romania Mare, care are un mesaj neschimbat justitiar si national, va intra in Parlament si secaturile care au folosit acest vehicul nu vor mai intra.

Cum simt ei ca se scufunda o corabie dau bir cu fugitii, se descopera liberali, se descopera democrati liberali, numai ungur nu se descopera nimeni peste noapte, a incheiat Vadim Tudor.

Petru Stan: Vadim ar vrea sa arat ca el, umflat ca o basina, ca o planta etiolata la umbra?!

Reactia lui Petru Stan nu a intarziat sa apara: Dupa cum ati vazut, stilul lui Vadim Tudor este asa tot timpul, ceea ce ne face intr-adevar sa il uram. Declaratia pe care a facut-o luni arata ca este un om fara caracter. Sa insulti un senator asa cum a facut-o el, ma determina sa iau o pozitie intr-o viitoare sedinta a Senatului. Vadim a spus de cand este numai prostii. De fapt, este un parazit care nu a facut nimic. De cand este in Parlament, acesta nu a luat cuvantul la nici un proiect de lege, decat la una legata de niste… caini.

Referindu-se la afirmatia lui Vadim Tudor, cum ca ar arata ca la 108 ani, reactia lui Petru Stan este extrem de virulenta: La varsta mea, chiar daca nu am 108 ani, ma simt foarte bine in pielea mea. Acest fapt este remarcat si de colegii mei. Ce, Vadim ar vrea sa arat ca el, umflat ca o basina, ca o planta etiolata la umbra?!.

Petru Stan a declarat ca a luat decizia sa paraseasca grupul parlamentar al PRM pentru ca, pur si simplu, asta a simtit ca trebuie sa faca. Mai mult, senatorul de Salaj a tinut sa sublinieze faptul ca nu a fost singurul parlamentar care a decis sa recurga la acest gest, astfel incat din 21 de senatori ai PRM au mai ramas doar 11. In acelasi context, Petru Stan marturiseste ca nu s-a gandit sa paraseasca partidul pentru o alta formatiune politica, insa situatia din PRM l-a determinat sa ia aceasta decizie importanta. Mai explicit, senatorul opineaza ca este imposibil sa conduci o filiala judeteana si sa obtii rezultate fara nici un fel de sustinere materiala: Vadim crede ca parlamentarii partidului vor cheltui carute de bani pentru a-l ridica tot pe el. In opinia mea, doctrina partidului este una buna, la fel si majoritatea colegilor mei, care sunt niste oameni de calitate. Problema este ca PRM este condus de un incompetent, de un nebun de legat. Vadim este un dictator, dar nu unul veritabil, ci unul care taie frunze la caini. Prin atitudinea lui fata de colegi, Vadim a distrus partidul.

Demisia lui Petru Stan din PRM vine dupa ce, saptamana trecuta, Vadim Tudor a anuntat ca, in cadrul Comitetului Director al partidului, s-a luat decizia sanctionarii a 16 presedinti de filiale judetene, printre care se numara si Petru Stan, ex-presedintele PRM Salaj, ca urmare a depunerii listelor incomplete la recentele alegeri locale.

Leave a Comment