Raman roman in Europa

Raman roman in Europa

Vicepresedintele PNTCD pentru relatii externe, Radu Munteanu, care ocupa al doilea loc pe lista acestui partid la alegerile din 25 noiembrie, a declarat recent la Zalau ca avem cea mai buna garnitura la europarlamentare. In opinia lui Radu Munteanu, candidatii PNTCD corespund in cea mai buna masura celor trei calitati pe care ar trebui sa le aiba un europarlamentar: competenta, identitate doctrinara si corectitudine.

Vicepresedintele PNTCD a aratat ca sloganul partidului la aceste alegeri, Raman roman in Europa, inseamna ca tara noastra apartine constructiei europene, dar ca acest lucru nu presupune diluarea identitatii nationale, fiind in concordanta cu principiul european al unitatii in diversitate. Trebuie sa ne asumam pe deplin integrarea si dreptul de a participa la deciziile Uniunii Europene, a declarat Radu Munteanu, care a adaugat ca PNTCD ramane fidel principiilor sale traditionale si crestin-democrate, in familia europeana a crestin-democratiei, din care face parte incepand din 1987.

Pe primele locuri ale listei PNTCD la alegerile pentru Parlamentul European se afla Alexandru Herlea (fost ministru al integrarii europene), Radu Munteanu, Marius Popovici, Vasile Lupu, Marian Petre Milut, Aurelian Pavelescu, Gheorghe Ciuhandu, Virgil Petrescu, Serban Bubenek si Radu Sarbu.

Leave a Comment