Radu Capilnasiu, numit presedinte interimar al PNL Salaj

Radu Capilnasiu, numit presedinte interimar al PNL Salaj

Ramas vacant odata cu demisia lui Catalin Micula, scaunul de presedinte al PNL Salaj urmeaza sa fie ocupat de catre mai mult decat proaspatul liberal Radu Capilnasiu. In cadrul sedintei Biroului Permanent Central al partidului, care a avut loc luni, s-a luat decizia, cu unanimitate de voturi, ca functia ramasa vacanta in urma demisiei lui Catalin Micula, sa fie luata in primire de catre primarul Zalaului, Radu Capilnasiu, a facut cunoscut vicepresedintele PNL Salaj, Dorel Oros, ieri, in cadrul unei conferinte de presa. In opinia acestuia, numirea lui Radu Capilnasiu in fruntea organizatiei liberale din Salaj este un mare castig pentru PNL: Radu Capilnasiu si-a dovedit capacitatea de lider, nu numai atunci cand a activat in PDL, dar mai ales la ultimele alegeri locale. De cand a devenit liberal, am constatat ca acesta s-a integrat perfect in cadrul organizatiei noastre.

Prezent la conferinta de presa, Radu Capilnasiu a tinut sa sublinieze ca decizia de a prelua functia de presedinte al PNL Salaj il obliga sa isi asume o mare responsabilitate fata de organizatia judeteana a partidului, raspundere fata de care crede ca va face fata cu ajutorul colegilor sai de partid. Sunt convins ca, alaturi de colegii mei, ne vom organiza astfel incat sa obtinem, la viitoarele alegeri parlamentare, rezultate pe masura asteptarilor, a mai spus noul presedinte interimar al PNL Salaj.

Cat despre experienta si, totodata, integrarea sa in structurile liberale din judet, capitole in dreptul carora noul lider liberal are o istorie de doar doua luni si jumatate, Radu Capilnasiu apreciaza ca nu se pune problema ca rolul care i s-a atribuit recent sa fie o palarie prea mare pentru el: Poate ca altii considera ca ar fi o palarie prea mare… Eu am demonstrat ca pot detine acest rol, atata timp cat am fost presedinte al PD Zalau, cat si vizavi de rezulatele de la alegeri.

Reamintim faptul ca fotoliul de lider al PNL Salaj a devenit vacant in urma cu aproximativ doua saptamani, moment in care deputatul Catalin Micula a facut cunoscut ca Biroul Permanent Central al partidului a decis sa il numeasca presedinte al Organizatiei PNL a Sectorului 4 – Bucuresti.

Leave a Comment