Radu Capilnasiu – candidatul PNL la Primaria Zalau

Radu Capilnasiu - candidatul PNL la Primaria ZalauUna dintre dilemele cu care ne-am confruntat in ultima perioada s-a elucidat ieri. In cadrul unei conferinte de presa, presedintele PNL Salaj, deputatul Catalin Micula, a anuntat ca viitorul candidat al partidului la functia de edil al municipiului Zalau este actualul primar in functie, Radu Capilnasiu. Mi l-am dorit pe Radu Capilnasiu alaturi de PNL inca din momentul in care actualul primar a fost instalat in functie, in 2004. In momentul in care Radu Capilnasiu a ajuns primar, s-a creat o falie intre ceea ce s-a demarat in 2004 si ceea ce fusese pana atunci. Azi, dorinta noastra, a PNL, s-a indeplinit. Radu Capilnasiu este candidatul sustinut de partidul nostru la functia de primar al Zalaului, a facut cunoscut Catalin Micula. Acesta a adaugat faptul ca toate datele pe care le detine – in special cele legate de intentia de vot a electoratului din Zalau – arata ca Radu Capilnasiu este favorit in cursa pentru Primarie: Stim ca Radu Capilnasiu este cel mai bun primar pe care l-a avut Zalaul, din 1989 incoace. Azi, mai bine de 50 la suta dintre cei intervievati arata ca, si pe viitor, ii vor acorda sprijinul pentru a continua sa conduca destinele Primariei Zalau. Acelasi sondaj arata ca Radu Capilnasiu are o intentie de vot dubla fata de urmatorul candidat. Foarte rar putem intalni un candidat care sa poata intruni o astfel de majoritate. Venirea lui Radu Capilnasiu alaturi de noi ne onoreaza. Daca vreti, se poate spune ca este un pas inainte pentru PNL, pentru salajeni. Pariez ca zalauanii nu-l vor da pe Radu Capilnasiu pentru nici un alt candidat. Cu aceasta ocazie, vreau sa-i multumesc presedintelui PDL Salaj, Viorel Stanca, pentru faptul ca ne-a oferit oportunitatea de a avea cel mai bun candidat la Primaria Zalau. De altfel, toata lumea stie ca situatia data a fost creata de Viorel Stanca, deorece Radu Capilnasiu nu este un om care sa tradeze.

In acelasi context, primarul Radu Capilnasiu a afirmat ca a acceptat oferta PNL de a candida la alegerile locale, sustinut de acest partid, in contextul in care are nevoie de sprijin politic pentru a-si duce la bun sfarsit proiectele demarate in acest mandat: Am acceptat oferta PNL de a fi candidatul partidului la alegerile pentru Primaria Zalau, fapt care ma onoreaza. Cu totii ne dorim ca proiectele pe care le-am demarat sa fie duse la bun sfarsit. In cealalta formatiune politica, adica in PDL, nu am beneficiat de sprijin sau de intelegere. Consider ca un primar are nevoie de sprijin politic pentru a-si atinge obiectivele. Tocmai de aceea, le multumesc celor de la PNL atat pentru faptul ca au incredere in mine, cat si pentru ca ma vor sustine pentru un nou mandat.

La conferinta de presa, care a avut loc la sediul Primariei Zalau, au mai participat presedintele Consiliului Judetean Cluj, liderul PNL – Marius Nicoara, presedintele PNL Maramures, primarul orasului Baia Mare – Cristian Anghel, deputatul Mirel Talos, precum si reprezentanti ai organizatiei judetene a partidului.

Leave a Comment