PSD incearca sa il scoata basma curata pe agresorul Maghiar Isaia

PSD incearca sa il scoata basma curata pe agresorul Maghiar Isaia

Potrivit primvicepresedintelui PSD Salaj, Iuliu Nosa, rezultatele obtinute la alegerile locale de catre formatiunea politica pe care o reprezinta releva faptul ca, in judetul nostru, social-democratii au castigat alegerile. Am castigat sefia Consiliului Judetean, 9 posturi de consilieri judeteni, 20 de primarii si 173 de fotolii de consilieri locali, a subliniat Iuliu Nosa in cadrul unei conferinte de presa, care a avut loc ieri. In acelasi context, liderul pesedist a facut cunoscut ca, in aceasta perioada, au loc sedintele de constituire a consiliilor locale, in cadrul carora sunt alesi viceprimarii unitatilor administrativ-teritoriale din judet.

Purtam negocieri cu toate partidele politice care au reprezentanti in consiliile locale. Prin aceste negocieri, incercam sa obtinem cat mai multe posturi in administratia publica locala. Astfel, ne pregatim pentru alegerile parlamentare, a mai spus Iuliu Nosa, abordand apoi la un alt subiect, si anume cel legat de scandalul provocat de curand la Balan de catre primarul comunei, Maghiar Isaia.

Prezent si el la conferinta de presa, proaspatul edil al comunei amintite, recent reales in functie, si-a exprimat dezacordul fata de cele relatate de ziarul nostru, insa nu a negat o clipa faptul ca, in acea dupa-amiaza incendiara (la propriu si la figurat) a zilei de luni, 16 iunie, a adresat injurii unor reprezentanti ai presei, in special colegei noastre Mihaela Moldovan. Incercand sa puna batista pe tambal si, totodata, eludand faptul ca, alaturi de cativa prieteni de partid si, cel mai probabil, de pahar, i-a adresat colegei noastre cuvinte calomnioase, dupa care a agresat-o si fizic, in cadrul conferintei de presa, primarul nu contenea sa atace moralitatea redactiei Magazin Salajean. In fapt, singurul cotidian salajean care a reactionat in urma evenimentelor de la Balan. Astfel, Maghiar Isaia a tinut sa precizeze ca ceea ce s-a intamplat a fost, de fapt, un schimb de idei. Intr-adevar, trecand peste colocviile pesediste de la Balan de genul handicapata, imputita, proasta, batuta de Dumnezeu s.a.m.d., consideram necesar ca PSD Salaj sa ia masurile statutare impotriva comportamentului primarului Maghiar Isaia. De asemenea, apreciem ca o astfel de conduita imorala poate aduce prejudicii grave de imagine PSD, in contextul in care – in urma analizei pe care liderii de partid urmeaza sa o faca asupra acestui caz – pesedistii salajeni vor incerca sa ascunda gunoiul sub pres.

Reamintim faptul ca, luni, in timp ce se afla in Galgau Almasului pentru a lua informatii despre un incendiu izucnit la cabana de la Gradina Zmeilor, colega noastra, Mihaela Moldovan, a fost agresata verbal si fizic de primarul Maghiar, ginerele lui si de membri locali ai PSD, din cauza unui articol aparut in

Leave a Comment