PSD i-a minţit pe zălăuani şi jibouani la alegerile locale din iunie

⛔️ PSD Sălaj a dat în clocot zilele aceastea, fiind în pragul unui adevărat ”război civil”, după ce Ionel Ciunt i-a anunțat pe colegi că vrea să fie deputat și renunță la Primăria Zalău, deși în urmă cu trei luni fost ales primar pentru următorii patru ani. Totul a fost condimentat și cu articole de presă prin care găștile din PSD se atacau una pe cealaltă, ajungându-se la un penibil spectacol în care și-au implicat rudele, nevestele… toate armele au fost pe masă. Ionel Ciunt nu vrea să plece singur la București, ci alături de actualul primar al orașului Jibou, Dan Ghiurco, care visează a fi senator.
De aici se nasc câteva întrebări legitime:
▪️ I-au amăgit Ionel Ciunt și PSD pe zălăuani, în 9 iunie, când i-a chemat la urne cu sloganul: ”Împreună cu o echipă de profesioniști voi continua să muncesc pentru Zalău. Aveți încredere în noi. Fapte, nu vorbe!”?
▪️ I-a mințit Ionel Ciunt pe zălăuani când le spunea în campania electorală că ”Cea mai nobilă misiune a omului este să fie în slujba semenilor săi, iar atunci când primești recunoștința și susținerea comunității ai convingerea că faci ceea ce trebuie. Să continuăm!”?
▪️ De ce a mai candidat Ionel Ciunt pe 9 iunie, la alegerile locale, din moment ce semnalele din PSD Sălaj erau clare: visul său e să ajungă deputat, nu îi place să fie primar, nu își mai dorește să fie primar, apropiații l-au sfătuit să renunțe la primărie, și-a pregătit urmași care să conducă interimar primăria?
▪️ S-au terminat proiectele și finanțările moștenite de la precedenta administrație și vrea să evite un dezastru politic pentru mandatul 2024 – 2028?
▪️ Și-a bătut joc de zălăuani Ionel Ciunt?
Ați demonstrat încă odată că sunteți doar niște mici demagogi care fac politica interesului propriu și de grup! ”FAPTE NU, VORBE!” – Asta vă caracterizează, de fapt!
Domnilor pesediști, cetățenii nu vor regreta dacă plecați de la conducerea primăriilor în care vremelnic v-ați instalat alături de toată camarila voastră, ci regretă că v-ați bătut joc de ei și de banul public. Odată cu plecarea voastră și instalarea unor noi administrații, Zalăul și Jiboul vor avea șanse reale pentru a se dezvolta.
Vom reveni!
Biroul de presă al PNL Sălaj
(P)

7 Thoughts to “PSD i-a minţit pe zălăuani şi jibouani la alegerile locale din iunie”

  1. […] toate armele au fost pe masă. Ionel Ciunt nu vrea să plece singur la… Articolul PSD i-a minţit pe zălăuani şi jibouani la alegerile locale din iunie apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. eu

    Ambitiile lui Ciunt pentru Parlament dateaza de prin 2008, iar ale lui Dan Ghiurco tot de pe atunci, insa Nosa ii lua mereu fata la candidaturi pe colegiul Jibou (Ghiurco in 2012 era in stare sa candideze din partea paritdului Dan Diaconescu). Cei doi au fost insca smecheri, au candidat la primarie, au obtinut mandate succesive cu voturi multe, au hranit clientela de partid, au prins mare influenta in PSD Salaj iar acum isi pot vedeam ambii visul implinit, Ciunt deputat, Ghiurca senator, beneficiind ambii de imunitatea parlamentara in caz ca vreun procuror va avea de gand vreodata sa le verifice activitatea de la primarie. Nu l-am agreat pe Ciunt, dar daca in locul sau il va lasa pe Fort va fi mult mai rau. La Jibou e clar ca alesul este Pascalau, in a carui promovare si lingusire s-a investit foarte mult, el fiind doar un bombardier fortbalist de liga inferioara. Cu el la butoane, Jiboul va cunoaste o coruptie pe care nu a cunoscut-o nici cand a fost Balanean nici acum cu Ghiurco.

    1. Anonim

      Ma pnlistilor nu va e rusine sa vb de domnul Ionel ciunt asa va temeți ca câștiga și merge în loc la bode rușine pnlistilor sa văzut ce ați făcut la alegerile locale

  3. Anonim

    traiasca imunitatea.oricum sunt niste papagali

  4. Doru

    Ăștia mint pe toată lumea, grav este ca sunt o grămadă de fraieri care-i și cred.

    1. Adi

      Proști,da’mulți !

  5. Anonim

    Ce sa astepti de la Ciunt, un prefacut si un mincinos

Leave a Comment