Presedintele PNL Salaj sustine ca Stolojan este inca membru liberal

Presedintele PNL Salaj sustine ca Stolojan este inca membru liberalScandalul iscat de platforma Stolojan nu a facut, deocamdata, vreo victima in Salaj. Cel putin, aceasta este parerea presedintelui PNL Salaj, deputatul Catalin Micula. In cadrul unei conferinte de presa, care a avut loc vineri, demnitarul salajean a tinut sa sublinieze ca nu se numara printre semnatarii Apelului redactat de un anumit grup din PNL, prin care se cere revenirea lui Theodor Stolojan in randurile partidului: Sincer, eu nu ma numar printre cei care au semnat <>. Am toata stima pentru Stolojan, pentru ceea ce a facut in partid, pana in secunda in care a anuntat ca se retrage din cursa pentru prezidentiale. De atunci, consider ca a mai facut doar un singur lucru bun, si anume ca l-a desemnat pe Calin Popescu Tariceanu la presedintia PNL. Insa, din nefericire, Stolojan nu a mai facut nimic altceva benefic pentru partid.

Referindu-se la prezumtivele ecouri pe care platforma Stolojan ar fi avut-o in randurile liberalilor salajeni, Catalin Micula sustine ca nici pomeneala de asa ceva. In judetul nostru, nu exista nici macar un pui de platforma. Iar daca exista vreun ametit, care ar visa la acest lucru, nu am fost informat. Cu toate acestea, in cazul in care ar exista persoane care intentioneaza sa adere la platforma respectiva, acestea vor trebui sa paraseasca orice fel de functie de conducere din cadrul partidului, atrage atentia deputatul.

In finalul conferintei de presa, parlamentarul liberal lanseaza bomba, spunand ca, cel putin pentru moment, Theodor Stolojan este membru PNL: Stolojan este inca membru PNL, pentru ca excluderea lui nu a fost facuta conform Statutului partidului. Acesta prevede ca o astfel de masura sa fie luata doar de Delegatia permanenta, si nu de alte foruri de conducere…. No comment.

Leave a Comment