Președinta OFL Sălaj, Dana Crișan, obține un nou mandat de Vicepreședinte regional pe zona Nord-Vest

Doamnele liberale și-au ales vineri, 31 martie, echipa națională de conducere pentru următorii 4 ani.
Congresul extraordinar de alegeri al Organizației Femeilor Liberale din România, avut loc la Palatul Parlamentului din București, a reunit peste 1200 de doamne din întreaga țară, între care și o delegație din județul Sălaj.
Au fost alături și liderii Partidului Național Liberal: domnul Nicolae Ionel Ciucă – Președintele PNL, care a transmis live un mesaj doamnelor liberale, și domnul Lucian Nicolae Bode, Secretarul General al PNL, care și-a arătat toată susținerea pentru această organizație internă.
În acest cadru, moțiunea doamnei Nicoleta Pauliuc – „Pentru România, cu suflet!” – a adus echipa câștigătoare în fruntea OFL România! Din această echipă face parte și liderul OFL Sălaj, Dana Crișan, care a fost realeasă în funcția de Vicepreședinte regional pe zona Nord-Vest.
Felicitări doamnei președinte a OFL România, Nicoleta Pauliuc, felicitări doamnei vicepreședinte regional, Dana Crișan, precum și tuturor doamnelor care au condus această echipă spre reușită!
Biroul de presă al PNL
(P)

One Thought to “Președinta OFL Sălaj, Dana Crișan, obține un nou mandat de Vicepreședinte regional pe zona Nord-Vest”

  1. […] Doamnele liberale și-au ales vineri, 31 martie, echipa națională de conducere pentru următorii 4 ani. Congresul extraordinar de alegeri al Organizației Femeilor Liberale din România, avut loc la Palatul Parlamentului din București, a reunit peste 1200 de doamne din întreaga țară, între care și o delegație din județul Sălaj. Au fost alături și liderii Partidului Național Liberal: domnul Nicolae Ionel Ciucă – Președintele PNL, care a transmis live un mesaj doamnelor liberale, și domnul Lucian Nicolae Bode, Secretarul General al PNL, care și-a arătat toată susținerea pentru această organizație internă.… Citeste mai mult […]

Leave a Comment