Premierul Dacian Cioloș votează duminică la Zalău și PNL, și USR

După ce la scrutinul pentru alegerile locale din 5 iunie premierul Dacian Cioloș a votat în orașul său natal, acesta a declarat de curând că, la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, își va exprima votul la aceeași circumscripție electorală din Zalău. De asemenea, Dacian Cioloş a anunţat că duminică va pune ştampila atât pe PNL, cât şi pe USR, partidele care au făcut cunoscut că îl susţin pentru un nou mandat de premier. Cu alte cuvinte, primul-ministru va trebui să voteze un candidat de la un partid pentru Senat, iar de la celălalt partid pentru Camera Deputaţilor. Însă, premierul nu a precizat care ştampilă se va opri la PNL şi care la USR. „O să votez și PNL, și USR, pentru că sunt două liste. Una pentru Senat și una pentru Camera deputaților. Din cele două voturi, din cele două ștampile puse, una va merge pe PNL și una pe USR”, a spus Dacian Cioloş. Astfel că nu ne rămâne decât să ne imaginăm care din cei doi candidați – din cei patru eligibili (Camera Deputaților: Lucian Bode – PNL, Raul Stelian Balotă – USR și Senat: Bogdan Ilea – PNL, Gabriela Olar – USR) – se vor bucura duminică de încrederea premierului.

13 Thoughts to “Premierul Dacian Cioloș votează duminică la Zalău și PNL, și USR”

  1. Anonim

    Ce țapă Bode! Nici Ciolos nu te votează!]]]]]

    1. Anonim

      Ciolos este o exceptie, păcat de calitatile lui, asocierea cu Gorgiu si compania de sunet il va trimite înapoi la Bruxelles.PNL este la ora actuala un dezastru iar interesele, de la Cotroceni si pana la Guvern i-au scârbit pe oameni. Se va repeta scenariul de la locale, am văzut ce a făcut PNL in Salaj atunci. Si in cei 12 ani de conducere a orasului.

      1. Anonim

        In cei 12 ani la conducerea orasului, PNL a facut mai mult decat PSD cu NOSA primar sau cu ce va face Ciunt. Dovada ca au fost alesi de 3 ori sa conduca primaria. In ce priveste alegerile din 11 decembrie, scorul va fi cam asa: PSD = 38%; PNL = 28%; USR = 8%; ALDE = 6%; PMP = 5%; UDMR = 5%. Astfel, PSD + ALDE = 44%; PNL+ USR + UDMR + PMP = 46%. Mai mult, in Parlament, grupul minoritatilor nationale (slovaci, tatari, armeni etc.) are cam 4% din mandate. Acestia intotdeauna sprijina premierul propus de presedinte. Se stie ca Iohannis il va numi pe Ciolos, deci situatia e clara: In urmatorii 4 ani vom avea un guvern condus de Dacian Ciolos.

  2. Anonim

    votul nu era parca secret ? sau unii sfideaza legea pur si simplu fara sa raspunda ?

    1. Mara

      Desteptul pamantului, sa nu cumva sa spui cu cine votezi ca te mananca puscaria. Mare e gradina…

  3. Anonim

    In Salaj PNL va lua mai putin decat USR, PMP si ALDE impreuna. In acest caz Bode ar trebui sa-si prezinte demisia.

  4. Anonim

    Analizand ,,performantele” respectivului conducator de tara, cred ca asta voteaza ambele partide la deputati ,la fel la senat, asta pentru a fi impartial, echidistant si deoarece nu este implicat politic!

  5. Anonim

    Totusi apreciez ca nu s-a deconspirat ca voteaza cu COMO,dar ne vor informa ,,sursele”!!!!

  6. Anonim

    Poate doriti un om pentru oameni, ati putea alege Nelu Mocanu

  7. Anonim

    12 ani la Primaria Zalau PNL nu a facut NIMIC, in afara de faptul ca a impins tinerii inspre Cluj Napoca, Baia Mare sau Bucuresti. Nu erau suficient de buni pentru Zalau. Noul PNL (PDL) va face la fel. Zalaul va deveni un oras de pensionari si de asistati social.

    1. Anonim

      Mai, pesedistule infocat! Tii minte cum arata Zalaul dupa mandatul de primar al tovarasului NOSA? Ca dupa bombardament. PNL a lasat, totusi, in urma sa, ceva: Parcul Padurea Bradet, modernizarea parcului central, asfaltari si parcari langa multe blocuri din Zalau, schimbarea retelei de canalizare etc. Evident ca au facut si greseli dar sa spui ca n-au facut nimic inseamna sa desconsideri votul catorva mii de zalauani care l-au ales primar, de 3 ori, pe Capilnasiu.

  8. XXX

    No sigur si eu o sa tin cont de indemnul tehnocratului sef si o sa fac ca el .Musai ,musai ,ce daca aia mio taiat veniturile cand au fost la putere in urma sloganuluiSA TRAITI BINE,nu mai conteaza.Osa ma duc sa-i votez din nou pentru ca asa vrea ciolos la care nu io taiat veniturile pentru ca era la BRUCSEL.NO CA SA VEZI,OARE DACA ERA IN TARA, ACUM IAR MAI FI VOTAT?

    1. Anonim

      Cine ti-o taiat veniturile, ma prostovane? Ciolos, PNL sau USR? Voteaza tu, mai departe, cu coruptii si hotii din PSD si ALDE, si vei trai inca multi ani intr-o Romanie saraca.

Leave a Comment