PNTCD e numai unul…

PNTCD e numai unul...

PNTCD merita si trebuie sa revina pe prima scena a politicii romanesti. Toata lumea vede ce se intampla acum pe scena politica a tarii: incompetenta, minciuna, coruptie…, este de parere presedintele taranistilor salajeni, Felix Pernes, care a adaugat ca, pentru situatia actuala, nu mai este de vina PNTCD, partid marginalizat in ultimii 10 ani, timp in care situatia tarii s-a deteriorat de la un an la altul.

Presedintele PNTCD Salaj a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca partidul a sustinut cu consecventa toate obiectivele majore ale Romaniei postcomuniste, cum ar fi: integrarea euroatlantica, descentralizarea administrativa, combaterea coruptiei, asumarea trecutului si asanarea morala a clasei politice, reforma si restructurarea, proprietatea privata, drepturile omului si democratia. Astfel, Felix Pernes considera ca, in afara PNTCD, niciun alt partid nu a militat intr-atat pentru materializarea obiectivelor enumarate mai sus, cum de altfel nicio alta formatiune politica nu si-a facut din reforma morala crezul principal.

Poate ca daca PNTCD ar fi fost sprijinit in demersurile pe care le-a initiat in timpul guvernarii 1996-2000, in acest moment, atat noi, cat si Uniunea Europeana, am fi putut avea mai putine motive de ingrijorare, iar romanii nu ar fi asistat la acest haos politic, care poate avea consecinte foarte grave, atat in plan politic, cat si social. Natia romana este abuzata si slabita, demoralizata si indatorata, asa cum nu a mai fost niciodata in istoria ei, de catre cei care nu au urmarit altceva decat manelizarea Romaniei, in folosul lor personal, a spus liderul PNTCD Salaj. Acesta a opinat ca a sosit momentul ca partidul pe care il reprezinta sa revina in forta pe scena politica a tarii si sa propuna romanilor crestin-democratia ca singura cale de salvare si de intarire a natiei.

In finalul intalnirii cu presa, Felix Pernes a facut cunoscut ca viitorul congres Extraordinar al PNTCD va avea loc in 17 iulie, la Bucuresti, eveniment la care va participa si o delegatie de maximum 16 membri taranisti salajeni.

Leave a Comment