PNL promite locuri în Parlament pedeliştilor trădători! Lucian Bode nu părăseşte corabia PDL

PNL promite locuri în Parlament pedeliştilor trădători! Lucian Bode nu părăseşte corabia PDL

PNL şi PSD scot la mezat scaunele de senator şi deputat pentru 2012, în schimbul trădării democrat-liberalilor. Liberalii garantează, de asemenea, şi reabilitarea în faţa opiniei publice. Astfel, peneliştii şi pesediştii deschid pentru pedelişti listele viitoarelor alegeri parlamentare. Cu alte cuvinte, cine pleacă acum din PDL şi se alătură opoziţiei îşi va păstra fotoliul de senator sau deputat şi după 2012.

Aceasta este strategia cu care opoziţia a pornit deja la atac în Parlament, confirmată oficial de lideri ai PNL. I-aş întreba pe liberali sau pe pesedişti care-i diferenţa între cei care au trecut din aceste formaţiuni politice la UNPR sau alte partide, şi au fost numiţi trădători?În eventualitatea în care ar exista pedelişti care să treacă în barca USL, cum s-ar numi, nu tot trădare? Atunci, care-i diferenţa între o situaţie şi cealaltă? Cred că cei de la USL au o problemă în gestionarea resurselor umane, pe care nu le prea au. Iar acum, că tot veni primăvara, au început să facă oferte de sezon, spune deputatul Lucian Bode, preşedintele PDL Sălaj.

Nici preşedintele PNL Sălaj, Radu Căpîlnaşiu, nu se arată prea entuziasmat de decizia luată la nivel central, spunând că nu crede în trădarea pedeliştilor. Nu cred că, în acest moment, vor fi mulţi parlamentari care să facă pasul acesta, a comentat liderul PNL.

Leave a Comment