PNL: Primarul „fugar” al Zalăului se compară cu Ilie Bolojan

Într-un nou recital populist, din dorința de a-și justifica plecarea la Parlament, Ionel Ciunt, primarul ”fugar” al Zalăului, a ajuns să se compare cu Ilie Bolojan și să arate cu degetul spre județul Bihor și municipiul Oradea, două dintre cele mai performante administrații publice din România.
Dacă va fi ales de către bihoreni în funcția de senator, Ilie Bolojan lasă, în urma mandatelor sale, investiții impresionante: șapte centuri ocolitoare noi, a pus bazele înființării a șapte parcuri industriale, pasaje rutiere moderne și trafic fluidizat, turism precum în occident în Oradea și cea mai accelerată dezvoltare zonală din țară. La Zalău avem un trafic rutier tot mai aglomerat, turism doar în statistici, dezvoltare cu frană de mână trasă, iar centura ocolitoare și noul parc industrial se vor realiza tot datorită liberalilor.
Dar să vedem ce ”moștenire” ne mai lasă primarul Ciunt, cel care umblă zilele acestea prin județ cu ”autocarul vopsit”, în afară de sutele de angajări făcute prin instituții publice. La fel ca în toți cei 8 ani de până acum, Primăria Zalău nu reușește să investească în dezvoltarea orașului banii propuși prin buget la început de an. Ultima execuție bugetară, dezbătută în ședința Consiliului Local Zalău de astăzi, arată situația dezastruoasă a fondurilor municipalității. Doar 32 de milioane de lei au fost investite, ce înseamnă 22% din sumele alocate. În schimb, cheltuielile cu funcționarea, însemnând salariile personalului, utilități, salubrizare etc, sunt de 5 ori mai mari.
La începutul anului, atrăgeam atenția conducerii Primăriei Zalău că propune un buget populist, nerealist, cu obiective pe care nu vor reuși să le îndeplinească. Totul din dorința de a induce în eroare cetățenii, în preajma alegerilor locale. Au supraevaluat investițiile cu proiecte care nu au nicio șansă să fie finalizate anul acesta, au tăiat din cheltuiele de funcționare la început de an, ca mai apoi, prin rectificări, să aloce banii necesari. Vezi schema clubului de fotbal SCM Zalău. Timpul și nepriceprea unora ne-au dat dreptate!
PS. După 8 ani, cizmele de primar sunt tot noi, nefolosite!
Biroul de presă al PNL Sălaj
(P)

4 Thoughts to “PNL: Primarul „fugar” al Zalăului se compară cu Ilie Bolojan”

  1. […] moderne și trafic fluidizat, turism precum în occident în Oradea… Articolul PNL: Primarul „fugar” al Zalăului se compară cu Ilie Bolojan apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. eu

    Bolojan merge in Parlament cu gandul ca va prelua PNL dupa rezultatele slabe pe care le va avea PNL la aceste alegeri si cu speranta ca va primi postul de premier sau macar vreun minister important, nu ca Ciunt care merge sa ridice mana la ordin si sa fie pazit de imunitatea parlamentara

  3. Elena

    Un trădător ! “Bravo” celor care l-ați votat!!!

  4. Anonim

    Ciuntit ,Giurco,Pascalau =ciuma roșie a Salajului,. doamne ai mila și ne scăpa de ei.Numai propaganda ,prosteala,și populism comunist ..RUSiNE nu exista au obrazul gros.

Leave a Comment