PMP Sălaj a prezentat candidații la europarlamentare

Partidul Mișcarea Populară pornește încrezător în campania electorală pentru alegerile europarlamentare, programate în data de 25 mai. Potrivit ultimelor sondaje de opinie, realizate de mai multe institute de sondare sociologică, ”Mișcarea Populară are în momentul de față 10 la sută din intenția de vot a românilor, la egalitate cu Partidul Democrat Liberal”, susține Fekete Carol, prim-vicepreședintele organizației Sălaj. ”Este o realizare însemnată pentru noi, deoarece toate sondajele confirmă ascensiunea PMP. Favorită la europarlamentare este alianța PSD-PC-UNPR, cotată cu 42 la sută din voturi, urmată de PNL cu 15 la sută, PDL – 10 la sută, PMP – 10 la sută și UDMR – 7 la sută. Avem această ascensiune spectaculoasă, fiind singurul partid de dreapta care crește în sondaje, și datorită parteneriatului cu președintele Traian Băsescu, ce are un electorat dedicat”, a declarat Fekete. Reprezentanţii Mișcării Populare cred că au ”cea mai performantă listă de candidați” pentru Parlamentul Europene și susțin că primele cinci locuri, ocupate de Cristian Preda, Siegfried Mureșan, Teodor Baconschi, Cristian Petrescu și Daniel Funeriu, sunt eligibile.
Din Sălaj, pe locul 29 al listei PMP, se află Fekete Carol, viceprimar al Zalăului din 1996 și până în 2004. ”Cu toate că nu este un loc eligibil, este o onoare pentru noi să-l avem pe domnul Fekete Carol candidat pe această listă”, a completat Vlad Cherecheș, proaspătul purtător de cuvânt al PMP Sălaj.

8 Thoughts to “PMP Sălaj a prezentat candidații la europarlamentare”

  1. Anonim

    ioioooi cine is aia ? :))

  2. Georgescu Robert

    Chereches purtator de vorbe?!?!? Asta habar n-are sa lege doua cuvinte, plus ca nu a fost in stare sa intre la nicio facultate din Cluj!!!

  3. Anonim

    In Salaj partiduletul asta clocit si pritocit de basescu,la sfarsitul carierei sale ,nu o sa ia mai mult de 3% DIN voturi.

  4. Moastele lui Bukefalos

    Imi place de Fekete! El e prim-vicepresedinte la toate partidele nou infiintate(PCM,PIN,PNG etc.)

  5. Anonim

    P>M>P partidul marea pacaleala va imbatati cu apa chioara oare pe cine credeti voi ca veti pacali? va bazati cumva pe zahar ,ulei galeti de alta culoare decat portocalie????????? viitorul vostru este cam fekete nu credeti???merita cristian preda sa reprezinte pe romani in P>E?? nu cred.

  6. maria

    Eu voi vota PMP

  7. Anonim

    Poate nu stiti ca PDL, PMP, FC si PNTCD se vor uni dupa europarlamentare.Credeti ca sunt prosti pentru ca merg separat? O sa vedeti ca toti acestia o sa adune aproape 30% din voturi, procent pe care nu-l obtineau pe o alianta.

  8. Anonim

    toti sunt niste GUNOAIE !!! rusine sa va fie …

Leave a Comment